PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-6 van 6 worden getoond)

 • FREELANCE ARCHITECT OP ZOEK NAAR BOEIENDE SAMENWERKING
  interesse in alle facetten van bouwprojecten
  Datum: 26-05-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • CORBEY RINGOIR ZOEKT ARCHITECT – MEDEWERKER
  Corbey Ringoir is op zoek naar een architect die het team wil vervoegen. Ervaring is niet noodzakelijk, gedrevenheid en ambitie des te meer. Corbey Ringoir is een jong architectenbureau gevestigd in Gent. Onze projecten zijn divers qua schaal en bevinden zich zowel in de private als in de publieke sector.
  Datum: 14-05-2023
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant

 • INTERIM-MANAGER GRONDGEBIEDSZAKEN
  Ons MONDEA-DNA is ons kenmerk. Het bepaalt hoe we de dingen aanpakken, hoe we in het leven staan en hoe we in organisaties en binnen MONDEA functioneren. Een match tussen ons én jouw DNA is dan ook essentieel.
  Datum: 08-05-2023
  Regio: Antwerpen

 • SCHELLEN ARCHITECTEN ZOEKT ARCHITECTUUR TEKENAAR (BIM MODELLEUR)
  SCHELLEN ARCHITECTEN (Bonheiden) wil zijn dynamisch team van 13 medewerkers versterken met een extra architectuur tekenaar (BIM modelleur) Je kan meewerken aan hoogwaardige architectuurprojecten in diverse sectoren en op verschillende schaalniveaus.
  Datum: 01-05-2023
  Regio: Antwerpen/Vlaams-Brabant

 • ZOEK EEN JOB ALS ARCHITECT-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
  Beste confraters, Na meer dan 30 jaar ervaring als zelfstandig architect (de laatste 15 jaar als zelfstandig medewerker bij 2A architecten cvba) wil ik mijn tijd nog zinvol en nuttig spenderen! Hierbij denk ik (als freelancer) aan allerhande administratief werk bij een architectenbureau of bij een architect. Vriendelijke groeten, Tony Lambrighs
  Datum: 23-03-2023
  Regio: Limburg

 • ARCHITECT BOUWKUNDIGE
  Voor een sociale huisvestingsmaatschappij, zijn wij op zoek naar een Architect / Bouwkundige. Je gaat aan het werk op de dienst Projecten en Patrimoniumbeheer. Deze dienst is verantwoordelijk voor de realisatie van de bouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie en het bouwkundig en technisch beheer van het patrimonium (+- 3400 woningen en +- 20 projecten in uitvoering en ontwikkeling). Als Architect bied je een meerwaarde bij de voorbereiding en realisatie van de bouwprojecten.
  Datum: 13-03-2023
  Regio: Vlaams-Brabant