PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-8 van 8 worden getoond)

 • ARCHITECT BOUWKUNDIGE
  Voor een sociale huisvestingsmaatschappij, zijn wij op zoek naar een Architect / Bouwkundige. Je gaat aan het werk op de dienst Projecten en Patrimoniumbeheer. Deze dienst is verantwoordelijk voor de realisatie van de bouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie en het bouwkundig en technisch beheer van het patrimonium (+- 3400 woningen en +- 20 projecten in uitvoering en ontwikkeling). Als Architect bied je een meerwaarde bij de voorbereiding en realisatie van de bouwprojecten.
  Datum: 13-03-2023
  Regio: Vlaams-Brabant

 • APPLICATION FOR THE POSITION OF ARCHITECT - FIRST EXPERIENCE ABROAD
  https://www.linkedin.com/in/angela-franceschin-b668b842
  Datum: 10-02-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Waals-Brabant

 • TECHNISCH BEHEERDER – “TECHNISCH BEHEERDER STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNINGEN » (M/V/X)
  Als beheerder van aanvragen voor stedenbouwkundige vergunningen, ben ik verantwoordelijk voor het analyseren en behandelen van de dossiers en voor het verstrekken van advies. Ik vertegenwoordig het bestuur door een positief imago te geven en een goede dienstverlening te garanderen.
  Datum: 31-01-2023
  Regio: Vlaams-Brabant

 • FREELANCE INTERIEURVORMGEVER/ TEKENAAR
  Als freelance Interieurvormgever gespecialiseerd in 3D-visualisatie ben ik op zoek naar partners/opdrachtgevers in regio Brugge, West-Vlaanderen.
  Datum: 21-01-2023
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen

 • IK ZOEK EEN JOB ALS ARCHITECT.
  Ervaren architect met passie voor onwaardige en functionele ruimtes. Klantgerichte mentaliteit, productief kunnen werken met organisatorische en leidinggevende vaardigheden. Voor mij zijn problemen kansen voor ontwerp. Oplossingen komen voor uit goed teamdenken, daarom vind ik het essentieel om goed te kunnen luisteren.
  Datum: 19-01-2023
  Regio: Antwerpen

 • SECTORMANAGER RUIMTE
  Ben je een geboren manager die klaar is om de ambitieuze doelstellingen van het lokaal bestuur te vertalen naar concrete resultaten? Wil jij bijdragen tot het ruimtelijk – & omgevingsbeleid van Diepenbeek? Klinkt dit als een uitdaging waarin jij je tanden wil zetten? We horen graag van jou!
  Datum: 09-01-2023
  Regio: Limburg/Vlaams-Brabant

 • ARCHITECT-ASSISTENT / BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Op zoek naar een nieuwe job binnen de architectuur.
  Datum: 29-12-2022
  Regio: Limburg

 • ONTWERPARCHITECT
  Project zoekt creatief brein.
  Datum: 15-12-2022
  Regio: West-Vlaanderen