PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-5 van 5 worden getoond)

 • PROJECTCOöRDINATOR ARCHITECTUUR
  Woonhaven heeft 25.000 woningen in Antwerpen en is zo één van de grootste bouwheren van Vlaanderen. We realiseren kwaliteitsvolle renovatie- en nieuwbouwprojecten en zorgen ervoor dat de kwaliteit van de bestaande gebouwen verbetert. Zowel de ontwerpfase als het opvolgen van de werven gebeurt door projectcoördinatoren, elk ingezet op hun ervaring en competenties in architectuur en/of uitvoering. Momenteel zijn we op zoek naar een projectcoördinator architectuur.
  Datum: 18-09-2023
  Regio: Antwerpen

 • BACHELOR IN DE BOUW / TOEGEPASTE ARCHITECTUUR
  Bachelor in de bouw / toegepaste architectuur
  Datum: 15-09-2023
  Regio: Vlaams-Brabant

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Bouwkundig tekenaar gespecialiseerd in het tekenwerk van omgevingsaanvragen alsook in het opmeten en uittekenen van gebouwen.
  Datum: 12-09-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Bouwkundig tekenaar gespecialiseerd in het tekenwerk van omgevingsaanvragen alsook in het opmeten en uittekenen van gebouwen.
  Datum: 15-08-2023
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • IK ZOEK EEN JOB ALS ARCHITECT
  I'm an international architect living in Brussels, looking for a new job opportunity in the field after finishing a postgraduate program in Hasselt University. Ik ben een internationale architect, nu woon ik in Brussel en ik zoek een nieuwe opportuniteit als architect in België, na het beëindigen een postgraduate program aan de Universiteit Hasselt.
  Datum: 06-08-2023
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant/Henegouwen/Namen/Luik