AFGESTUDEERDE ARCHITECTEN DIE EEN STAGEPLAATS ZOEKEN (1-6 van 6 worden getoond)

 • IK ZOEK EEN JOB ALS STAGIAIR ARCHITECT
  Ik ben op zoek naar een kantoor om mijn stage voort te zetten. Vanaf augustus ben ik beschikbaar om te beginnen met werken. Ik heb ervaring met verschillende programma’s en ontwerpschalen.
  Datum: 09-05-2022
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant

 • STAGEOPLAATS
  Ik ben op zoek naar een stageplaats
  Datum: 09-04-2022
  Regio: Limburg/Vlaams-Brabant

 • TY.ME-ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR (IR)ARCHITECT
  ty.me-architecten breidt uit en is hiervoor op zoek naar een stagiair (ir)architect om ons team te versterken. We zoeken een creatieve geest met sterke grafische skills die out-of the box durft denken voor een boeiende en leerrijke stageplaats waar je projecten van ontwerp tot uitvoering mee mag opvolgen.
  Datum: 01-04-2022
  Regio: Vlaams-Brabant

 • C+CO ZOEKT STAGIAIR-(IR)ARCHITECT(E)
  Wij willen een stagiair opleiden tot zelfstandig architect in het uitvoeren van zowel particuliere als openbare werken. Wij bieden zeer afwisselende opdrachten en deelname aan wedstrijden in een klein kantoor met groeiambitie...en fruit op het werk !
  Datum: 30-03-2022
  Regio: Antwerpen

 • IK ZOEK EEN JOB ALS (IR.) ARCHITECT-STAGIAIR
  Ik ben Belgisch-Taiwanese en zoek een job als (ir.) architect stagiaire in Gent/Antwerpen/Brussel. Via mijn website, hoop ik dat u me beter leert kennen en u zo kunt uitmaken of ik geschikt ben voor uw bedrijf.
  Datum: 10-03-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant

 • IK ZOEK EEN JOB ALS (IR.) ARCHITECT-STAGIAIR
  Ik ben Belgisch-Taiwanese, en ik zoek een job als (ir.) architect stagiaire in Gent/Brussel. Via mijn website, hoop ik dat u me beter leert kennen en zo kunt uitmaken of ik geschikt ben als (ir.) architect-stagiaire in uw bedrijf. Mijn architecturale projecten staan in mijn portfolio op mijn website, samen met mijn stageprojecten in Taiwan, en interieurrenovatieprojecten in Gent. Ik kan vanaf juni beginnen werken, maar eerder is ook mogelijk als u een dringend project hebt.
  Datum: 02-03-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant