VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 94 worden getoond)

 • (IR) ARCHITECT MET 6-12 JAAR ERVARING
  Als 'projectleider herbestemmingsstudies' word je binnen Miss Miyagi verantwoordelijk voor diverse herbestemmingsstudies. Aan de hand van ontwerpend onderzoek en overleg met de betrokken actoren geef je inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden van bijzondere sites en krijg je diverse partners op 1 lijn over een duurzame toekomst. Als 'projectleider ontwikkeling en uitvoering' word je binnen Miss Miyagi van A (concept) tot Z (architect en aannemer aanstellen + uitvoering begeleiden) verantwoo
  Datum: 21-09-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEDREVEN ARCHITECTENTEAM ZOEKT ENTHOUSIASTE COLLEGA
  Een leuk team, je eigen projecten van begin tot einde, projecten van klein tot groot... Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker die het volledige (ver)bouwtraject van de projecten voor zijn/haar rekening wil nemen.
  Datum: 21-09-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • PROJECT - ARCHITECT(E)
  Met het oog op verdere groei van ons bureau zijn wij op zoek naar een nieuwe project-architect, die de volledige projecttrajecten van enkele renovatie - en restauratieprojecten zal opvolgen en leiden.
  Datum: 21-09-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • PROJECTARCHITECT
  OSK-AR architecten is op zoek naar een projectarchitect met minstens twee jaar ervaring om het team te versterken. Ons kantoor ligt aan de rand van Brussel (Dilbeek), we werken met een 27-tal medewerkers aan middelgrote tot grote projecten in diverse sectoren. Als je zin hebt om uitdagende projecten op te volgen van A tot Z, stuur dan je CV en / of portfolio naar ann.vermoesen@osk-ar.be.
  Datum: 21-09-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BIM MODELER / BOUWKUNDIGE / ASSISTENT ARCHITECT
  OSK-AR architecten is op zoek naar een BIM Modeler, Bouwkundige of Assistent Architect om het team te versterken. Ons kantoor ligt aan de rand van Brussel (Dilbeek), we werken met een 27-tal medewerkers aan middelgrote tot grote projecten in diverse sectoren. Wil je meewerken aan het uitwerken van projecten, stuur dan je CV en / of portfolio naar ann.vermoesen@osk-ar.be.
  Datum: 21-09-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTOPVOLGER GEBOUWEN
  Als projectopvolger ben je verantwoordelijk voor de goede uitvoering van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Je volgt deze projecten op van A tot Z: van schetsontwerp tot de oplevering. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor aannemers, architecten, VMSW en andere stakeholders.
  Datum: 20-09-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • TECHNISCH ARCHITECT
  aNNo architecten zoekt een technisch architect met minimum 2 jaar werkervaring Om mee te werken aan grote en middelgrote restauratieprojecten willen we graag ons team versterken met een technisch architect.
  Datum: 19-09-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • TECHNISCH BEHEERDER M/V/X NIV A
  Opstellen van offerteaanvragen voor studiebureaus: Opstellen van documenten voor opdrachten voor diensten, beschrijven van de doelen van de projectauteurs, uitwerken van programma's, analyseren van plannen, technische clausules en metingen van de architecten/ontwerpers ...; • Opstellen van offerteaanvragen voor ondernemers: Opstellen van opdrachtdocumenten en ramen van de kosten voor werkzaamheden waar geen stedenbouwkundige vergunning voor nodig is; • Analyseren en evalueren van de
  Datum: 19-09-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: RENOVATIEBEGELEIDER
  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? In een collegiaal, horizontaal, jong team? Ben je thuis in renovatie van woningen? Vind je veilig en gezond wonen een basisrecht? Wil je bijdragen aan de woonkwaliteit van de meest kwetsbare gezinnen? Ben je sociaal voelend en communicatief vaardig?
  Datum: 19-09-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STUDIO CONCREET WERFT TALENT AAN!
  We zijn op zoek naar: Een junior (ir) architect(e) of interieurarchitect(e) met ongeveer 2 jaar ervaring in woningbouw of groepswoningbouw. Je beheerst Nederlands en/of Engels en het kennis van Autocad. Je werkt op zelfstandige basis vanuit Antwerpen aan diverse projecten: van woning tot hoogbouw. Gelieve je portfolio/cv over te maken naar: info@studioconcreet.be
  Datum: 18-09-2022
  Regio: Antwerpen