VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 125 worden getoond)

 • PROJECTLEIDER/WERFCOÖRDINATOR
  BEN JIJ BUITENGEWOONN? ???? Ons team is op zoek naar een ervaren projectleider/werfcoördinator met verantwoordelijkheidszin. Ben jij dé persoon hiervoor? Bekijk de vacature en solliciteer via info@woonn.be!
  Datum: 16-05-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • TOFFE MEDEWERKER IN KLEINSCHALIG ARCHITECTENKANTOOR
  Bo architect is een klein architectenkantoor dat zich profileert in renovaties van ééngezinswoningen, maar ook restauraties van monumenten en geklasseerde gebouwen. We zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft met volledige opvolging van architectuuropdrachten van opmeting, ontwerp, vergunningsaanvraag tot werfopvolging. Iemand die zeer goed is in communicatie, en die graag werkt in zowel interieur als exterieur, daar we als kantoor graag toespitsen op een totaalconcept van de woning.
  Datum: 12-05-2022
  Regio: Antwerpen


 • WE ZIJN OP ZOEK NAAR EEN PROJECTARCHITECT(E) MET ERVARING OM ONS TEAM TE VERSTERKEN.
  Ben jij de projectarchitect die we zoeken? Stuur je CV en portfolio naar info@2pkarchitecten.be Wat we kunnen bieden: - aangename, respectvolle werkomgeving - uitdagende mix van projecten die je van A tot Z opvolgt - een plek waar je vrijheid krijgt om je creativiteit te ontplooien - mogelijkheid om te kiezen voor het zelfstandige of bediendenstatuut - concurrentiële verloning meer informatie: https://www.2pkarchitecten.be/vacature-2
  Datum: 12-05-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • WORD JIJ ééN VAN ONZE RUIMTEREGISSEURS !
  CREOSUM, een atypisch ontwerpbureau met een hart voor stedenbouw te Hasselt zoekt ruimteregisseurs
  Datum: 12-05-2022
  Regio: Limburg


 • GEZOCHT: STUDENT TECHNISCH TEKENAAR - ZOMER 2022
  Technisch tekenaar-student met design flair wordt gezocht om ons internationale, bruisende Sempre meubel/interieur ontwerp en productie team te versterken gedurende de zomer periode juni-juli-augustus.
  Datum: 12-05-2022
  Regio: Antwerpen


 • MUTAD A.&U.P. BIEDT VACATURE (STAGIAIR-) ARCHITECT
  Mutad Architecture & Urban Planning zoekt creatieve en gedreven (stagiair-) architecten, voor medewerking aan gevarieerde, hedendaagse architectuurprojecten, van verschillende schaal, zowel privé als publiek.
  Datum: 12-05-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR(E) / JUNIOR-ARCHITECT
  HET ARCHITECTENATELIER Verwilt & Allegro uit Lier zoekt een junior(stagiair)-architect of bouwkundig tekenaar.
  Datum: 11-05-2022
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT OF IR.-ARCHITECT VOOR EEN DUURZAME SAMENWERKING
  Je maakt deel uit van een competent team dat o.a. scholen, kantoren, culturele gebouwen ontwerpt. In samenspraak en overleg met de opdrachtgever ga je op zoek naar de meest kwalitatieve oplossing met veel aandacht voor fundamentele duurzaamheid en creativiteit. In overleg en met collega architecten werk je projecten van a tot z uit. Een mentor garandeert de vlotte inschakeling in ons team. Kom even langs voor een kennismaking. Wij luisteren. En bekijken hoe we optimaal kunnen samenwerken. Me
  Datum: 11-05-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT MET ERVARING
  We zoeken een architect met ervaring voor medewerking aan kleine en grotere projecten. Taken: ontwerpen, meetstaten en bestekken opmaken, werfopvolging Je hebt een diploma als architect en enkele jaren ervaring. Kennis Nederlands, Word en Excel is vereist. Voorkennis Archicad is een pluspunt. Je hebt oog voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Aanbod: job in een klein team waarbinnen je nauw samenwerkt met ervaren architecten, voltijdse betrekking met het oog op een langdurige samenwerking.
  Datum: 11-05-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • PROJECTINGENIEUR OPENBAAR DOMEIN
  Mechelen is een belangrijke historische centrumstad met meer dan 85.000 inwoners in het hart van Vlaanderen. Je wordt tewerkgesteld binnen de directie Integraal Stedelijk Beleid, bij de afdeling Openbaar Domein. Je werkt nauw samen met de teams Publieke Ruimte en Mobiliteit (afdeling Projecten en Planning). Benieuwd naar welk type projecten deel kunnen uitmaken van jouw takenpakket? Neem dan zeker eens een kijkje op https://www.mechelen.be/straten-en-pleinen voor meer informatie.
  Datum: 11-05-2022
  Regio: Antwerpen