VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 117 worden getoond)

 • VAN HALEWYCK & MARCO ARCHITECTS (BERCHEM) ZOEKT ARCHITECT(E) (MIN. 2 JAAR ERVARING)
  Op zoek naar een bureau met een tof (klein) team en passie voor architectuur ? Let us know ! sterke ontwerpvaardigheden werfervaring beheersing van het Nederlands onstopbare motivatie goede kennis van Autocad en Sketchup
  Datum: 02-06-2023
  Regio: Antwerpen


 • TOFFE ARCHITECT GEZOCHT!!
  Wij zoeken een toffe collega met affiniteit voor bouwtechniek en ontwerp, om ons team te versterken. Iemand die met ons wil groeien als architect. U bent creatief, verantwoordelijk en betrokken bij het bureau. Wij bieden u de kans om het ontwerpproces van A tot Z mee te maken. Wij zijn een hecht team zowel binnen als buiten de werkuren, om bijvoorbeeld samen een PINTJE te gaan drinken!
  Datum: 31-05-2023
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: PROJECTLEIDER ARCHITECT
  In het kader van een overheidsopdracht voor een klant in de regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde architect voor diverse opdrachten zoals nieuwbouw- en renovatieprojecten, technische of ruimtelijke analyses, haalbaarheidsstudies, projectramingen... Jouw verantwoordelijkheid omvat de volledige projectuitwerking en opvolging ervan.
  Datum: 30-05-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECTE AVEC UNE PASSION POUR LES VISUELS INTELLIGENTS
  ES-TU UN DESIGNER PASSIONE PAR LES VISUELS INTELLIGENTS ET ES-TU A LA RECHERCHE D’UN NOUVEAU DEFI ? VIENS IMAGINER ET REALISER DES CONCEPTS INNOVANTS AVEC NOUS !
  Datum: 30-05-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT MET EEN PASSIE VOOR INTELLIGENTE VISUALS
  BEN JE EEN DESIGNER MET EEN PASSIE VOOR INTELLIGENTE VISUALS EN BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING? KOM SAMEN MET ONS INNOVERENDE CONCEPTEN BEDENKEN EN REALISEREN!
  Datum: 30-05-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT & BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Wegens groei van aantal projecten zouden we graag ons team verruimen. Momenteel klein kantoor van 2 vennoten en 3 medewerkers.
  Datum: 30-05-2023
  Regio: Limburg


 • DECLERCKDAELS ARCHITECTEN ZKT ...
  DECLERCKDAELS architecten zoekt een (ir-) architect met passie, ervaring, visie en humor. Bij DECLERCKDAELS komt alles harmonieus samen, netjes geïntegreerd. We creëren een synergie tussen stedenbouw en architectuur, landschapsarchitectuur, interieurarchitectuur, design, engineering en kunst. We verzorgen het totaalconcept en begeleiden de bouwheer van A tot Z. Zin om hier aan mee te werken ? Stuur uw CV en motivatie naar info@declerck-daels.be
  Datum: 29-05-2023
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT(E) VAN A TOT Z OP ZOEK NAAR EEN GOEDE WORK-LIFE BALANCE
  BATL architecten is op zoek naar jou! BATL architecten is een klein bureau met grootse projecten. BATL is gespecialiseerd in industriebouw, gebouwen voor de autosector en kantoorgebouwen. BATL doet ook projecten op kleinere schaal zoals verbouwingen van woningen, meestal samen met interieurarchitecten. BATL specialiseert zich ook in ‘moeilijkere’ projecten (juridisch/uitdagend/zone-vreemd). BATL houdt van zijn klanten
  Datum: 25-05-2023
  Regio: Antwerpen


 • PART-TIME PROFESSOR (50%) IN EXPERIENTIAL LEARNING IN ARCHITECTURE: THINKING AND ACTING THROUGH CONSTRUCTIONS AND MODELS (REF. ZAP-2023-20)
  This vacancy aims to strengthen the new domain of Design Literacy & Pedagogics which focuses on developing a pedagogy proper to architectural design education that includes for an important part creating and making.
  Datum: 24-05-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT UITVOERING /WERFOPVOLGING
  Volg jij graag werven op van a tot z? Wissel je graag af tussen particuliere werven en grotere opdrachten (tot 15 MIO)? Hecht je veel belang aan zelfstandigheid, een gevarieerd takenpakket, humor en een familiale sfeer? Dan ben je welkom in ons team!
  Datum: 23-05-2023
  Regio: Antwerpen