VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 113 worden getoond)

 • GEZOCHT: PROJECTBEHEERDER HUISVESTING
  Ben je in het bezit van een masterdiploma? En ben je zoek naar een eerste professionele werkervaring of een nieuwe uitdaging waarbij je een sterke interesse hebt voor huisvesting? Goed nieuws dan want de GOB werft 1 Projectbeheerder Huisvesting aan! Solliciteer voor 07/02 via https://jobs.overheidsdienst.brussels/nl/offer/view/788
  Datum: 19-01-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT ARCHITECT VOOR DE GEWESTELIJKE OVERHEIDSDIENST BRUSSEL
  Ben je in het bezit van een masterdiploma? En ben je zoek naar een eerste professionele werkervaring of een nieuwe uitdaging waarbij je een sterke interesse hebt voor huisvesting? Goed nieuws dan want de GOB werft een architect aan! Solliciteer voor 07/02 via https://overheidsdienst.brussels/jobs-nl/
  Datum: 19-01-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • COMODO ARCHITECTEN ZOEKT PROJECTARCHITECT
  COMODO architecten te centrum Leuven zoekt een enthousiaste bijkomende projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten variërend van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot masterplanning.
  Datum: 18-01-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • WIE WORDT ONZE NIEUWE MEDEWERKER ?
  AR.2 architecten zoeken een toffe en gemotiveerde (ingenieur-)architect om het huidige team te versterken.
  Datum: 18-01-2022
  Regio: Antwerpen


 • EXPERIENCED URBANIST / ARCHITECT
  Güller Güller architecture urbanism (Rotterdam) is looking for an experienced urbanist / architect for strategic urban design projects in France, Luxembourg and in the Netherlands.
  Datum: 17-01-2022
  Regio: Buitenland
  - Plaats: Rotterdam

 • EXPERIENCED URBANIST / PROJECT LEADER
  Güller Güller architecture urbanism (Rotterdam) is looking for an experienced urban designer/project leader for strategic urban development projects in France, Luxembourg and the Netherlands
  Datum: 17-01-2022
  Regio: Buitenland
  - Plaats: Rotterdam

 • (IR) ARCHITECT/ARCH ASS. VAN ONTWERP TOT EN MET VOORLOPIGE OPLEVERING
  B&V architecten is een compact, samenhangend team waarbij de focus ligt op maatschappelijk relevante projecten voor zorg, sport, onderwijs & cultuur. Onze opdrachten zijn steeds geheelopdrachten. Wij wensen ons team te versterken met een gemotiveerd, creatief en nauwgezet zelfstandig medewerker. (ir arch/arch ass)
  Datum: 16-01-2022
  Regio: Antwerpen


 • (IR-) ARCHITECT
  We zijn op zoek naar een gedreven (ir)architect om ons team te versterken. Zin is een groeiend bureau, gelegen op fietsafstand van Leuven en werkt aan uiteenlopende projecten, gaande van het (ver)bouwen van woningen tot groepswoningbouw en publieke opdrachten. Als je een grote voorliefde voor architectuur hebt en je gemotiveerd bent om samen te werken aan projecten met aandacht voor kwaliteit, budget en timing, vanaf eerste schets t.e.m. oplevering, bezorg ons dan zeker je cv en motivatiebrief!
  Datum: 16-01-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT ADVISEUR
  Als architect-adviseur geef jij, maar ook jouw teamgenoten Dirk, Jet en An advies aan particulieren en organisaties hoe zij het beste duurzaam (ver)bouwen.
  Datum: 14-01-2022
  Regio: Antwerpen


 • VK ARCHITECTS & ENGINEERS ZOEKT EEN SENIOR ARCHITECT ONTWERPER (M/V)
  Je maakt deel uit van de Healthcare Design cel die bestaat uit architecten, binnenhuisarchitecten en ingenieurs. Je wordt opgenomen in de projectteams voor prestigieuze projecten en wedstrijden in binnen- en buitenland. Jouw rol en de grootte van de teams is hierbij flexibel en hangt af van de schaal en complexiteit van het project. Je focus ligt op het ontwikkelen van concepten, masterplannen en voorontwerpen. Hierbij hou je rekening met alle voorwaarden die tot een kwalitatief ontwerp leiden.
  Datum: 14-01-2022
  Regio: Vlaams-Brabant