VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 115 worden getoond)

 • DIRECTEUR RUIMTE
  Directeur Ruimte Voltijds - contractueel - onbepaalde duur - niveau A5a-A5b Ons lokaal bestuur Bredene telt ruim 380 vaste medewerkers en zetten als in het teken van onze meer dan 18000 klanten: onze burgers of ‘Bredenaars’. Wens je deel uit te maken van ons team? Hecht je net zoals ons belang aan klantgerichtheid, flexibiliteit, samenwerken en kwaliteitsvol werken? Dan zijn we op zoek naar jou!
  Datum: 31-01-2023
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEVARIEERDE PROJECTEN VAN ONTWERP TOT REALISATIE
  We zijn op zoek naar een gedreven (ir)architect(e) om zeer gevarieerde projecten samen met ons te realiseren. We zoeken iemand met zin voor zelfstandigheid om alle bouwfases te doorlopen, maar met begeleiding waar nodig. U hebt een sterke verantwoordelijkheidszin, dan krijg je van ons een super werkomgeving en vrijheid in het realiseren van je projecten. Deeltijdse functie (1, 2 of 3d). Kennis van houtbouw is mooi meegenomen maar geen must. Wij zijn toekomstgericht en werken in Archicad (BIM).
  Datum: 28-01-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • PROJECT ARCHITECT GEZOCHT VOOR ONS BOLD TEAM
  De kleine van de grote. Zo omschrijven we bold graag. Een bureau met veel ambitie, en toch een familiale werking. Een horizontale organisatie waarin elk profiel de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontplooien. Bij bold werk je mee aan een gevarieerd portfolio. Kleinschalige en grote projecten wisselen elkaar af, met als enige constante een onafgebroken focus op kwalitatieve en hedendaagse architectuur.
  Datum: 25-01-2023
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT, JE STAGE IS ACHTER DE RUG EN JE HEBT JE EERSTE STAPPEN OP DE WERF GEZET.
  Architect met werfervaring, fulltime of 4/5. Je stage is achter de rug en je hebt je eerste stappen gezet als architect.
  Datum: 24-01-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DESKUNDIGE OMGEVING
  Het lokaal bestuur van Kraainem werft aan (m/v) Deskundige Omgeving Statutair – B4-B5 Bij lokaal bestuur Kraainem dragen we onze waarden mee in onze werking en output. We streven naar positieve resultaten in dienst van onze burger, en dit binnen een gezonde bedrijfscultuur.
  Datum: 24-01-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • DRINGEND GEVRAAGD: INGENIEUR ARCHITECT/ARCHITECT MET FRISSE IDEEëN, MET AMBITIE!
  Wij zoeken dringend een ingenieur architect/architect met frisse ideeën, met ambitie! Wij zijn werkzaam in Veurne en ruime (kust)omgeving. Onze projecten zijn gevarieerd: renovaties/uitbreidingen/nieuwbouw woningen/meergezinswoningen/scholen ea particuliere/professionele/openbare opdrachten We bieden een uitdagende en gevarieerde job: ontwerpen/opmaak bouwaanvraag-en uitvoeringsdossiers, meetstaten en bestekken/ projectopvolging Belangrijk: een goede technische aanleg + leergierigheid
  Datum: 24-01-2023
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT MET 3 JAAR ERVARING
  Jouw rol zal zijn om deel te nemen aan de werfopvolging van twee huisvestingsprojecten. Je werkt hiervoor binnen een multidisciplinair team. Je volgt samen met het team de beide werven op tot aan de oplevering. Nederlands is de voertaal op de werf.
  Datum: 24-01-2023
  Regio: Namen


 • MEDEWERKER (IR.)ARCHITECT/STAGIAIR GEZOCHT
  Ben je op zoek naar een fijne job in een kleinschalig architectuurbureau gespecialiseerd in bedrijven (kantoren, industrie, ...), woningbouw en verbouwingen. Pak je graag projecten aan van A tot Z. ROTSarchitectuur zoekt versterking!
  Datum: 23-01-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • PROJECTCOöRDINATOR ARCHITECTUUR
  Woonhaven heeft 25.000 woningen in Antwerpen en is zo één van de grootste bouwheren van Vlaanderen. We realiseren kwaliteitsvolle renovatie- en nieuwbouwprojecten en zorgen ervoor dat de kwaliteit van de bestaande gebouwen verbetert. Zowel de ontwerpfase als het opvolgen van de werven gebeurt door projectcoördinatoren, elk ingezet op hun ervaring en competenties in architectuur en/of uitvoering. Momenteel zijn we op zoek naar een projectcoördinator architectuur.
  Datum: 23-01-2023
  Regio: Antwerpen


 • INTERIEURARCHITECT / INTERIEURVORMGEVER GEZOCHT !
  Je komt terecht in een kleinschalig, groeiend architectenbureau te Zwevezele met allerlei projecten gaande van woningbouw tot kantoren, verbouwingen tot nieuwbouw. Aan diversiteit bij ons geen gebrek! Elk project wordt bij ons aangepakt van begin tot einde. We starten met het ontwerp en werken dit zo verder uit in samenspraak met de bouwheer. Uiteindelijk realiseren we niet enkel de ruwbouwfase, maar nemen we ook graag de volledige interieurafwerking erbij zodat het project een geheel vormt.
  Datum: 23-01-2023
  Regio: West-Vlaanderen