AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 42 worden getoond)

 • STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  OSK-AR architecten is op zoek naar een stagiair (ir.) architect om het team te versterken. Ons kantoor ligt aan de rand van Brussel (Dilbeek), we werken met een 27-tal medewerkers aan middelgrote tot grote projecten in diverse sectoren. Ben je op zoek naar een stageplaats in een leuk kantoor waar je veel kan bijleren, stuur dan je CV en / of portfolio naar ann.vermoesen@osk-ar.be.
  Datum: 21-09-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VOOR EEN STAGIAIR OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE STAGEPLEK
  Cliëntgerichtheid, fundamentele duurzaamheid, transparantie/authenticiteit, vakkennis en innovatie zijn onze waarden. Je maakt deel uit van een competent team dat o.a. scholen, kantoren, culturele gebouwen ontwerpt. In samenspraak en overleg met de opdrachtgever ga je op zoek naar de meest kwalitatieve oplossing met veel aandacht voor fundamentele duurzaamheid en creativiteit. In overleg en met collega architecten werk je projecten van a tot z uit. Een mentor garandeert de vlotte inschakeling
  Datum: 09-09-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • LEVEL ARCHITECTEN ZOEKT COLLEGA ARCHITECT
  We zijn op zoek naar een collega (stagiair)architect die de projecten zelfstandig leert beheren. Het accent ligt op hedendaags wonen in en rond de stad maar ook publieke functies, stedenbouw en studentenhuisvesting zijn aan de orde. We houden van een persoonlijke aanpak. De projecten zijn gevarieerd, net zoals het takenpakket. We delen graag onze ervaring met het oog op een duurzame samenwerking
  Datum: 07-09-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT - STAGIAIR GEZOCHT
  Architectenbureau Schepens is een groeiend, full service bureau met een levendige overtuiging dat plezier en werk hand in hand gaan. We ondersteunen bouwheren in hun project, dit met een professionele en persoonlijke aanpak. Ons team ontwerpt uitdagende en complexe projecten. Vooruit denken, grenzen opzoeken, in vraagstellen, zoekend naar nieuwe ideeën en concepten stuurt onze zoektocht naar vernieuwing. Momenteel zoeken we naar een stagiair architect om ons kantoor in Dadizele te vervoegen.
  Datum: 05-09-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • VAM ARCHITECTEN ZOEKT EXTRA MEDEWERKER
  VAMarchitecten is in de ontwikkeling van het bureau op zoek naar een extra medewerker. Als projectarchitect volg je zelfstandig dossiers op van begin tot einde. We stellen een samenwerking op lange termijn voorop waarbij doorgroeimogelijkheden in het bureau mogelijk zijn.
  Datum: 01-09-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT : PROJECTARCHITECT OF ARCHITECT-STAGIAIR
  Spoor 9 Architecten zoekt een extra collega om ons kantoor in Ieper te versterken. We ontwerpen en begeleiden een brede waaier aan projecten in de residentiële, commerciële, industriële en openbare sector en zoeken een spontane en opgewekte collega om dergelijke projecten te ontwerpen, uitwerken en opvolgen van A tot Z. 4 toffe collega's wachten op jou !
  Datum: 24-08-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • BOEIENDE WERKPLEK ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
  Ben je op zoek naar een boeiende stageplek waar je opgeleid wordt in alle aspecten van het beroep en waarbij je in nauw contact staat met verschillende bouwpartners zoals bouwheren, aannemers en ingenieurs. dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons bureau voelt zich vooral thuis in het creëren van leuke woon- en werkplekken, zowel voor privé klanten als voor openbare besturen. Samen willen we het wonen van de toekomst vorm geven.
  Datum: 19-08-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECTEN GHEYSENS ZOEKT EEN VERSTANDIGE MEDEWERK(ST)ER.
  U werkt bij ons op kantoor te Lauwe en komt bij ons in aanraking met alle aspecten van het beroep, van concept tot werf. Wij bieden u persoonlijke begeleiding met ruimte voor initiatief. Je spreekt en schrijft Nederlands. Kennis van Frans is een pluspunt. Ervaring is geen must. Wij verwachten wel een gezonde dosis realiteitszin, inzet en inzicht. Geïnteresseerd in een boeiende plaats met doorgroeimogelijkheden ? Kom langs, bel naar 0477561908 of mail naar info@gheysens.eu
  Datum: 16-08-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGEPLAATS: VAN ONTWERP TOT EN MET VOORLOPIGE OPLEVERING
  B&V architecten is een compact, samenhangend team waarbij de focus ligt op maatschappelijk relevante projecten voor zorg, sport, onderwijs & cultuur. Onze opdrachten zijn steeds geheelopdrachten (incl. stabiliteit en technieken) waarbij we samenwerken met gespecialiseerde studiebureaus. Wij wensen ons team te versterken met een gemotiveerd, creatief en nauwgezet zelfstandig medewerker. (ir arch/stagiair).
  Datum: 09-08-2022
  Regio: Antwerpen


 • C+CO ZOEKT STAGIAIR-(IR)ARCHITECT(E)
  Wij willen een stagiair opleiden tot zelfstandig architect in het uitvoeren van zowel particuliere als openbare werken. Wij bieden zeer afwisselende opdrachten en deelname aan wedstrijden in een klein kantoor met groeiambitie...en fruit op het werk
  Datum: 08-08-2022
  Regio: Antwerpen