AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 23 worden getoond)

 • STAGIAIR (IR) ARCHITECTUUR GEZOCHT
  Je bent gebeten door architectuur en wil je verdiepen in het proces van A tot Z? Learning by doing past volledig bij jou? Je bent gemotiveerd en bereid om bij te leren? Dan zoekt Veld K architecten jou! We bieden je een boeiende job, waarbij je in aanraking komt met diverse types opdrachten (nieuwbouw, renovatie, van woning, bedrijfsgebouw tot openbare projecten). interesse? Stuur naar ans@veldk.be
  Datum: 29-11-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT MET MINIMUM 1JAAR ERVARING
  wij zoeken een gedreven stagiair met wat ervaring om ons architectenburo te versterken . Er wordt een gevarieerd takenpakket aangeboden met als doel totaal projecten te ontwerpen en te begeleiden tot oplevering , snel en vakkundig opstellen en indienen van digitale bouwaanvragen en coördineren van de verschillende werven . Wij bieden u een volwaardige voltijdse stageplaats aan op zelfstandige basis . mail naar info@sar-g.be tav Yves-Henri Dedecker
  Datum: 28-11-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT/STAGIAIR
  Studio POP zoekt een gemotiveerde (ingenieur-) architect zonder (stagiair) of met ervaring (1 - 3 jaar). Je hebt een sterke affiniteit voor ontwerpen; je heb een bijzondere interesse in bouwtechniek en detail; je kan goed zelfstandig werken, maar werkt ook graag in team. Je komt terecht in een team van gedreven architecten met een bureau vlakbij het Nachtegalenpark in Antwerpen. We zorgen voor een aangename werkomgeving en interessante projecten. Nederlands is een vereiste. Geïnteress
  Datum: 27-11-2022
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT GEDREVEN STAGIAIR: ARCHITECT / IR. ARCHITECT
  Ons architectenbureau is op zoek naar een architect / ir. architect. De opdrachten zijn uiteenlopend : nieuwbouw / verbouwing / restauratie : villabouw, woonprojecten, kantoren, restauraties van geklasseerde gebouwen (particulier / overheid). Bij de meeste opdrachten wordt ook het interieur volledig door ons ingericht. Hierbij hebben we dringend nood aan een gedreven stagiair. Mail : guy@dewitte-claeys.be – gsm Guy Claeys : 0475 61 08 05.
  Datum: 22-11-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT GEDREVEN STAGIAIR: ARCHITECT / IR. ARCHITECT
  Ons architectenbureau is op zoek naar een architect / ir. architect / stagiair. De opdrachten zijn uiteenlopend : nieuwbouw / verbouwing / restauratie : villabouw, woonprojecten, kantoren, restauraties van geklasseerde gebouwen (particulier / overheid). Bij de meeste opdrachten wordt ook het interieur volledig door ons ingericht. Hierbij hebben we dringend nood aan een gedreven medewerker. Mail : guy@dewitte-claeys.be – gsm Guy Claeys : 0475 61 08 05.
  Datum: 22-11-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT STAGIAIR
  We zoeken in een klein architectenbureau een nieuwe sterke kracht om de vele uiteenlopende projecten mee tot een goed einde te brengen.
  Datum: 08-11-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BEN JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR ARCHITECT / ONTWERPER MET TALENT?
  Zin om mee te werken aan verschillende, uitdagende projecten? Hecht je veel belang aan open communicatie, humor, een gevarieerd takenpakket en een familiale sfeer? Dan ben je welkom aan de tekentafel van Alaers & partners waar je in aanraking komt met alle facetten van het bouwproces: van ontwerp tot uitvoering en alles ertussen in. Alaers & partners is een klein kantoor in Berlaar (6 medewerkers) met grote ambities. Contacteer ons voor meer info!
  Datum: 08-11-2022
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECTENKANTOOR ZOEKT STAGIAIR MEDEWERKER
  Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving met een gevarieerd takenpakket van conceptvorming tot de oplevering van projecten. Je kan uitblinken in de medewerking aan vernieuwende projecten van kleine schaal (interieurontwerp) tot grote schaal (stadsontwerp) en alles tussenin. Wij bieden een voltijdse stageplaats op zelfstandige basis.
  Datum: 08-11-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT : STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  ADG Architecten zoekt dringend een gemotiveerde (ir) architect, gevarieerd aanbod. Ga jij ons team versterken?
  Datum: 18-10-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • WIJ ZOEKEN EEN STAGIAIR(E). ZOEK JIJ ONS?
  Wij zijn een tweetalig architectenbureau, gevestigd in Schaarbeek op vijf minuten stappen van het station. Onze gevarieerde opdrachtenportefeuille omvat kantoren, sociale en andere groepswoningen, scholen en enkele particuliere woningen. Ons team bestaat uit architecten pur sang die zich over alle soorten opdrachten buigen en alle aspecten van een dossier behandelen. Wij werken voornamelijk in Vlaanderen en Brussel.
  Datum: 17-10-2022
  Regio: Vlaams-Brabant