AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 41 worden getoond)

 • STAGIAIR ARCHITECT GEZOCHT!
  We zoeken een creatieve en gedreven stagiair architect om mee te werken aan uitdagende projecten. Uitgebreide opleiding en takenpakket! Bij ons leer je elk aspect van het beroep!
  Datum: 12-05-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • MUTAD A.&U.P. BIEDT VACATURE (STAGIAIR-) ARCHITECT
  Mutad Architecture &Urban Planning zoekt creatieve en gedreven (stagiair-) architecten, voor medewerking aan gevarieerde, hedendaagse architectuurprojecten, van verschillende schaal, zowel privé als publiek. Praktijkervaring is een pluspunt maar niet noodzakelijk.
  Datum: 12-05-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: STAGIAIR(E) / JUNIOR-ARCHITECT
  HET ARCHITECTENATELIER Verwilt & Allegro uit Lier zoekt een junior(stagiair)-architect
  Datum: 11-05-2022
  Regio: Antwerpen


 • (STAGIAIR-) ARCHITECT / ARCHITECT-ASSISTENT /BOUWKUNDIGE TEKENAAR
  We zoeken ondersteuning bij kleinschalige en grootschalige projecten. Taken: tekenen, ontwerpen, meetstaten opmaken, administratieve taken Je hebt een relevant diploma, ervaring niet vereist. Kennis Nederlands, Word en Excel is vereist. Voorkennis Archicad is een pluspunt, niet noodzakelijk. Je hebt oog voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Aanbod: een job in een klein team waarbinnen je nauw samenwerkt met ervaren architecten, een voltijdse betrekking met het oog op een langdurige samenwerking
  Datum: 11-05-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGEPLAATS VOOR DE CREATIEVE , NAUWGEZETTE ARCHITECT(E)
  Wij zijn een klein kantoor dat een zeer divers gamma van projecten creëert uitwerkt en opvolgt : oa energierenovaties , interieur , kleine en middelgrote ontwikkelingen , highend woningen , cohousing projecten . Wij hebben ook een zeer lange traditie in het verder opleiden van architecten. Kom zeker een keer met ons babbelen in je mogelijk nieuwe werkplek ?
  Datum: 11-05-2022
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT-STAGIAIR(E) GEZOCHT
  Als architect stagiair(e) werk je aan kleine- en middel grote projecten. Als stagiair(e) maak je volwaardig deel uit van ons team.
  Datum: 09-05-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR (IR.-)ARCHITECT
  Gebeten door taart én architectuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom eens bij ons op de koffie, dan vertellen we elk ons verhaal en luisteren we naar wat ons buikgevoel zegt. Ervaring is geen vereiste, zin om te groeien en deel te worden van een enthousiaste bende creatievelingen die op geregelde tijdstippen genieten van al het lekkers dat Leuven te bieden heeft, des te meer. Stuur een mailtje naar melissa@a-4.be , dan laten wij jou weten wanneer de koffie klaarstaat. En de
  Datum: 06-05-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CLAEYS ARCHITECTEN BIEDT JE EEN MOOIE STAGEPLAATS AAN
  Ben je afgestudeerd als (ir)architect en zoek je een uitdagende en gevarieerde stageplaats dan ben je aan het goeie adres. Wij zijn een middelgroot architectenbureau werkzaam op de professionele markt; overheidsgebouwen, projectontwikkelaars en bedrijfsleiders. We hebben prachtige projecten in onze portefeuille.We zoeken iemand die leergierig is, een teamplayer is, iemand die technisch aangelegd is, initiatief neemt en goesting heeft om erin te vliegen.
  Datum: 05-05-2022
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR INGENIEUR-ARCHITECT
  Architectenbureau Serck (Gent) zoekt stagiair-ir. architect met minstens één jaar ervaring voor boeiende projecten in de nieuwbouw-, renovatie- en restauratiesector. Je hebt een uitgebreide algemene technische kennis, werkt nauwkeurig, accuraat en proactief. Affiniteit met erfgoed is een meerwaarde. We bieden een duurzame samenwerking en doorgroeimogelijkheden op termijn. Deeltijdse invulling van de vacature mogelijk. Meer info, zie: http://www.thomasserck.be/JOBS
  Datum: 02-05-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • (IR)ARCHITECT STAGIAIR(E) GEZOCHT
  Architectenbureau Bart Van Loon BV is opzoek naar een gemotiveerde (IR)ARCHITECT STAGIAIR(E) om hun team te versterken. Wij werken zowel in de privé als voor de overheid, zowel nieuwbouw als verbouwingen, modern alsook klassieke renovaties of zelfs restauraties. We bieden een gevarieerde stageplaats aan waar alle aspecten van het bouwproces uitgebreid aan bod komen.
  Datum: 29-04-2022
  Regio: Antwerpen