AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 29 worden getoond)

 • STAGIAIR-(IR.-) ARCHITECT(E) MET ONTWERPTALENT
  Je werkt binnen een dynamisch team van een 20-tal collega’s aan diverse projecten van verschillende grootorde, van ontwerp tot uitvoering. Je komt terecht in een aangename maar gestructureerde werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.
  Datum: 14-03-2023
  Regio: Antwerpen


 • DURV WERFT AAN! - STAGIAIR -(IR)ARCHITECT GEZOCHT!
  Wij zijn op zoek naar een sterke en gemotiveerde stagiair (ir)arch om ons team te versterken. Ben jij de geknipte kandidaat om mee je schouders onder onze projecten te zetten? Bij ons krijg je de kans je creativiteit te ontplooien dat in alle facetten van de job! Ervaring is niet vereist, motivatie evenzeer. Heb jij een ontwerpende en onderzoekende attitude? Denk je creatief en oplossingsgericht en kan je vlot communiceren? Aarzel dan niet en stuur jouw cv&portfolio naar info@durvontwerpers.be
  Datum: 10-03-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR(E) (IR.) ARCHITECT(E)
  Callebaut Architecten is een architectenbureau gespecialiseerd in renovatie en restauratie van erfgoed. Met het oog op verdere groei van ons bureau zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair(e) (ir.) architect(e), die de project-architecten kan ondersteunen bij het uitwerken van middelgrote restauratie- en renovatieprojecten.
  Datum: 09-03-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: STAGIAIR ARCHITECTUUR
  SBE is een groeiend bedrijf dat waarde hecht aan haar werknemers. We bieden een uitdagende stage binnen een autonome omgeving. Je mag jou daarbij verwachten aan een informele en open werksfeer met veel leerkansen.?We hopen je binnenkort te verwelkomen!
  Datum: 02-03-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: STAGIAIR ARCHITECT(E) VOOR BUREAU TE LIERDE
  Gezocht: stagiair architect(e) voor bureau te Lierde
  Datum: 02-03-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECTENKANTOOR TUSSENGOED ZOEKT STAGIAIR MEDEWERKER
  Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving met een gevarieerd takenpakket van conceptvorming tot de oplevering van projecten. Je kan uitblinken in de medewerking aan vernieuwende projecten van kleine schaal (interieurontwerp) tot grote schaal (stadsontwerp) en alles tussenin. Wij bieden een voltijdse stageplaats op zelfstandige basis.
  Datum: 28-02-2023
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR (IR-) ARCHITECT
  een gedreven (ir-)architect om het team te versterken en mee te werken aan boeiende projecten op vlak van architectuur en stedenbouw. Op stapel staan verschillende projecten voor de neven- en herbestemming van kerken, meervoudig en collectief wonen, inclusieve zorgprojecten, sociale huisvesting en de verbouwing van gezinswoningen.
  Datum: 24-02-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR (IR.) ARCHITECT BIJ SIGNUM+ ARCHITECTS
  Met het oog op verdere groei van het team, gevestigd in GENT, zijn we op zoek naar een gedreven, zelfstandig stagiair (ir.) architect of architect-assistent (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 22-02-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR PROJECTMEDEWERKER
  Met een team gedreven collega's werk je aan projecten van ontwerp tot oplevering. Je werkt schetsontwerpen uit naar digitale 3D ontwerpen. Je verzorgt het overleg met de bouwheer en uitvoerders en volgt de werf nauwgezet op met onze hulp. Onze opdrachten zijn zowel nieuwbouw als verbouwing, woningbouw en utiliteitsbouw, in de private en publieke sector. Stuur ons alvast een mailtje met je CV + motivatie
  Datum: 20-02-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT-STAGIAIR(E) GEZOCHT
  Als stagiair architect(e) wordt je begeleid door ervaren architecten om je kennis van de architectuurpraktijk verder uit te bouwen. Alle aspecten van het vak komen uitgebreid aan bod. Met je gedrevenheid en zin voor initiatief bepaal je mee je groeiende verantwoordelijkheid in ons architectenbureau. Met onze vlotte- en informele werkwijze streven we naar kwaliteitsvolle realisaties.
  Datum: 16-02-2023
  Regio: Vlaams-Brabant