AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 23 worden getoond)

 • STAGEPLAATS: VAN ONTWERP TOT EN MET VOORLOPIGE OPLEVERING
  B&V architecten is een compact, samenhangend team waarbij de focus ligt op maatschappelijk relevante projecten voor zorg, sport, onderwijs & cultuur. Onze opdrachten zijn steeds geheelopdrachten. Wij wensen ons team te versterken met een gemotiveerd, creatief en nauwgezet zelfstandig medewerker. (ir arch/stagiair). Wij bieden een afwisselende en uitdagende job, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen.
  Datum: 16-01-2022
  Regio: Antwerpen


 • ELD ZOEKT EEN (M/V) STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) stagiair architect. Als stagiair (ir.) architect werk je in nauwe samenwerking met het projectteam. Je ondersteunt de projectarchitect in alle verschillende fases van het project. Je werkt aan het ontwerp en uitvoeringsdossier en houdt ook afstemming met de ingenieurs en kostenafdeling. Je waakt mee over de architecturale kwaliteit van het project rekening houdende met de bouw- en technische voorschriften.
  Datum: 14-01-2022
  Regio: Antwerpen


 • (IR)ARCHITECT STAGIAIR(E) GEZOCHT
  Architectenbureau Bart Van Loon BV is opzoek naar een gemotiveerde (IR)ARCHITECT STAGIAIR(E) om hun team te versterken. Wij werken zowel in de privé als voor de overheid, zowel nieuwbouw als verbouwingen, modern alsook klassieke renovaties of zelfs restauraties. We bieden een gevarieerde stageplaats aan waar alle aspecten van het bouwproces uitgebreid aan bod komen.
  Datum: 14-01-2022
  Regio: Antwerpen


 • MINT ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR
  Mint Architecten is op zoek naar een architect-stagiair om ons enthousiast team te versterken
  Datum: 13-01-2022
  Regio: Limburg


 • LOWETTE&PARTNERS ZOEKT EEN STAGIAIR(E) - (IR)ARCHITECT
  stageplaats voor (ir)architect met verantwoordelijkheidszin
  Datum: 11-01-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CH-ARCHITECTEN ZOEKT NIEUWE MEDEWERK(ST)ER ARCHITECT
  CH zoekt een enthousiast (stagiair)architect om ons team van ervaren en toffe collega’s te versterken bij de uitwerking van projecten binnen de particuliere en openbare sector. Onze jobaanbieding is zeer gevarieerd (van ontwerp tem uitvoering) en beperkt zich niet louter tot tekenwerk. Wij werken met Vectorworks. Ervaring is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Interesse? Prikkel dan ook onze interesse door uw motivatiebrief met cv en portfolio te versturen naar info@ch-architecten.be.
  Datum: 10-01-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR-(IR.-)ARCHITECT MET ONTWERPTALENT
  Je werkt binnen een dynamisch team van een 20-tal collega’s aan diverse projecten van verschillende grootorde, van ontwerp tot uitvoering. Je komt terecht in een aangename maar gestructureerde werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.
  Datum: 10-01-2022
  Regio: Antwerpen


 • (STAGIAIR) INGENIEUR ARCHITECT GEZOCHT IN LEUVEN
  Wil je als ingenieur-architect meewerken aan het geïntegreerd ontwerpen van technische uitrustingen in gebouwen? Wil je meer leren over de beheersing van energie, lucht en water in een duurzaam gebouw? Over de samenwerking van de ingenieur technieken en de bouwkundige ontwerper om een comfortabel en toekomstgericht gebouw te creëren? Dan is er bij Atelier T een plaats voor je vrij!
  Datum: 10-01-2022
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GRADUATE ARCHITECT/STAGIAIRE
  Sollicitaties worden uitgenodigd voor de functie van Graduate Architect/Stagiaire bij een toonaangevend internationaal architectenbureau. De succesvolle kandidaat zal werken aan projecten met klanten van wereldklasse in West- en Centraal-Europa. We bieden training in alle aspecten van software, inclusief maar niet beperkt tot Revit, BIM, Sketchup. Wij begeleiden de kandidaat bij het behalen van zijn Stagiaire.We willen ervoor zorgen dat de kandidaat wordt bijgeschoold en zijn potentieel berei
  Datum: 04-01-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEMOTIVEERDE VEELZIJDIGE ARCHITECT(E) GEZOCHT
  Bij PRISMA-Architecten uit Aalst kom je terecht in een divers 11-koppig architecten team. Onze projecten kennen een grote variëteit, gaande van groeps- en particuliere woningbouw, kantoor, industrie, scholen enz. over heel België en dat in een leuke werksfeer. U bent architect en wil dergelijke projecten opvolgen van A tot Z? Neem dan contact op met Luc of Jeroen voor een fijn kennismakingsgesprek.
  Datum: 03-01-2022
  Regio: Oost-Vlaanderen