Op deze pagina vindt u veel gestelde vragen met betrekking tot het gebruik van Archijobs.be:

• Wie mag Archijobs.be gebruiken?
Archijobs.be werd in de eerste plaats ontworpen voor architecten (zowel gewone als architect-stagiairs) met de bedoeling een centraal job-en stageplaatsplatform op het gebied van architectuur aan te bieden. Architecten kunnen een jobaanbieding of stageplaatsaanbieding plaatsen of aangeven dat ze op zoek zijn naar een job of stageplaats. Uiteraard mogen ook andere personen en firma's een job (die met architectuur te maken moet hebben) aanbieden op deze site.
Alle aanbiedingen en aanvragen worden evenwel gecontroleerd door de Orde van Architecten - Vlaamse Raad alvorens deze gepubliceerd worden op de website.

• Hoe lang is mijn aankondiging geldig?
Elke aankondiging blijft per definitie 90 dagen zichtbaar op de site en vervalt daarna automatisch. U kan ook zelf de aankondiging eerder verwijderen. Indien u na deze periode van 90 dagen uw aankondiging wenst te verlengen, breng dan een lichte wijziging aan in uw aankondiging. De aankondiging wordt dan terug ter validatie aan de Orde voorgelegd. Keurt de Orde de aankondiging goed, dan is deze weer voor 90 dagen zichtbaar op de site (de plaatsing op de site is m.a.w. met 90 dagen verlengd).

• Hoe kan ik mijn aankondiging wijzigen?
Onderaan links op de pagina, waar de details van een aankondiging te vinden zijn, staat steeds 'Opties voor deze aankondiging'. Klik hier op de link 'Wijzig'. U zal vervolgens gevraagd worden om uw e-mailadres en paswoord in te vullen. U kan dan de aankondiging aanpassen.

• Hoe kan ik mijn aankondiging verwijderen?
Onderaan links op de pagina waar de details van een aankondiging te vinden zijn staat steeds 'Opties voor deze aankondiging'. Klik hier op de link 'Verwijder'. U zal vervolgens gevraagd worden om uw e-mailadres en paswoord in te vullen. De aankondiging wordt meteen verwijderd als u de gegevens juist hebt ingevuld.

• Hoe wijzig ik mijn paswoord?
De eerste maal dat u een aanbieding of aanvraag indient op Archijobs.be, wordt er automatisch een paswoord gegenereerd en naar uw e-mailadres gestuurd. Het is niet mogelijk om uw paswoord te wijzigen. Dit werd bewust gedaan om er voor te zorgen dat iedere gebruiker beschikt over een voldoende complex paswoord voor het gebruik van deze website. Indien u dit paswoord verliest, kan u een nieuw paswoord laten genereren. Zie hieronder voor meer informatie.

• Ik ben mijn paswoord kwijt. Wat nu?
Indien u het paswoord (dat u krijgt wanneer u voor de eerste maal een aanbieding of aanvraag plaatst op deze site) kwijt bent, kan u een nieuw paswoord laten instellen.
Klik eerst op de volgende link: Paswoord reset aanvragen
Nadat u een paswoord reset hebt aangevraagd, krijgt u nog een e-mail die u dient te bevestigen alvorens de reset effectief wordt uitgevoerd.

• Waar kan ik vragen stellen over deze site of het gebruik ervan?
Indien u vragen hebt over deze site of het gebruik ervan, dan kan u deze mailen naar info@archijobs.be.