VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 136 worden getoond)

 • DESKUNDIGE GRONDGEBIEDZAKEN
  Waasmunster is een groene, gezellige woongemeente aan de Durme met ongeveer 11.000 inwoners, centraal gelegen in Oost-Vlaanderen. De gemeente ligt aan de E17 tussen Gent en Antwerpen en is dus zeer goed bereikbaar. Naast het dorpscentrum zijn er nog drie woonkernen: Ruiter, Sint-Anna en Sombeke.
  Datum: 29-11-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT : INTERIEUR-ARCHITECT(E)
  Wij, een jong en kleinschalig architectenbureau, zijn op zoek naar interieurarchitect(e) die graag in teamverband werkt en liefst al enige werfervaring heeft. We zijn een kantoor in regio Leuven met heel uiteenlopende projecten/klanten.
  Datum: 27-11-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: (IR.)ARCHITECT + ASSISTENT-ARCHITECT / BOUWKUNDIG TEKENAAR
  SOM architecten is op zoek naar nieuwe collega's. Onze eigentijdse projecten variëren van één- en meergezinswoningen, kantoren, openbare gebouwen en industriebouw tot horeca- en winkelinrichting en volledig uitgewerkte interieurs. We bieden je een takenpakket aan dat bestaat uit zowel ontwerpen en opmaken uitvoeringsdossiers als opvolgen van projecten, samen met een team van ervaren en toch wel toffe collega's. Check onze website!!
  Datum: 26-11-2021
  Regio: West-Vlaanderen


 • VK ARCHITECTS & ENGINEERS ZOEKT EEN SENIOR INTERIOR ARCHITECT (M/V)
  Je maakt deel uit van de Healthcare Design cel die bestaat uit architecten, binnenhuisarchitecten en ingenieurs. Je wordt opgenomen in de projectteams voor prestigieuze projecten en wedstrijden in binnen- en buitenland. Jouw rol en de grootte van de teams is hierbij flexibel en hangt af van de schaal en complexiteit van het project. Je focus ligt op het ontwikkelen van concepten, masterplannen en voorontwerpen. Hierbij hou je rekening met alle randvoorwaarden die tot een kwalitatief ontwerp le
  Datum: 25-11-2021
  Regio: Waals-Brabant


 • DESIGN ARCHITECT
  Design Architect. Belgium. Nivelles or Antwerp
  Datum: 24-11-2021
  Regio: Waals-Brabant


 • FULL SCALE ARCHITECTEN ZOEKT JUNIOR (IR) ARCHITECT OF STAGIAIR(E) (IR) ARCHITECT - MET FIETS
  Pluspunt: ervaring met het realiseren van ideeën - aandacht voor detaillering - voorliefde voor stedelijke (ver)bouwen en circulair bouwen. Je bent een geboren ontwerper met veel aandacht voor de gebruiker. Je werkt goed in groep, kan luisteren maar ook mensen aansturen. Je bent een vlotte fietser, je hebt gevoel voor humor en je kan bergen (werk) verzetten. Wij bieden een vaste werkplek , collega's die hun kennis willen delen en je groeiruimte geven.
  Datum: 23-11-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • (IR)ARCHITECT - PROJECTMEDEWERKER
  MODULO architects zoekt (ir)architect-projectmedewerker met doorgroei mogelijk naar projectverantwoordelijke
  Datum: 22-11-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BINNENHUISARCHITECT
  MODULO architect zoekt naar dynamische, getalenteerde collega's Stuur jouw CV en portfolio (max 10MB) naar jobs@modulo-architects.be
  Datum: 22-11-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • (IR) ARCHITECT-PROJECTVERANTWOORDELIJKE
  MODULO architect zoekt (ir)architect - projectverantwoordelijke
  Datum: 22-11-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT / IR. ARCHITECT GEZOCHT
  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een extra medewerker. Wij zijn vooral actief in particuliere woningbouw, waarbij zowel nieuwbouw als verbouwingen, en zowel architectuur als interieur uitgebreid en gedetailleerd worden aangepakt.
  Datum: 21-11-2021
  Regio: West-Vlaanderen