VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 64 worden getoond)

 • DRINGEND GEVRAAGD: ARCHITECT MET FRISSE IDEEëN, MET AMBITIE!
  Dringend gezocht: gemotiveerd architect met goede kennis van autocad, ms office, revit. We bieden een uitdagende en gevarieerde job: Ontwerpen, opmaak bouwaanvraag- en uitvoeringsdossiers, meetstaten en bestekken, projectopvolging. Contacteer ons: architect@AVenH.be
  Datum: 27-09-2023
  Regio: West-Vlaanderen


 • GNS WERFT EEN NEDERLANDSTALIGE ARCHITECT
  Een architekt die frans spreekt met 3/4 jaar ervaring en die autonomm is op Revit en Autocad/Sketchup.
  Datum: 27-09-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTCOöRDINATOR ONTWIKKELING
  Je bent de stuwende kracht achter de ontwikkeling van nieuwbouw- en renovatiedossiers. Je maakt de planning op, coördineert en volgt het ontwerpproces (van projectdefinitie tot aanbesteding). Je communiceert duidelijk en zorgt voor juist infooverdracht van ontwerp naar uitvoering en bent het eerste aanspreekpunt voor het gehele proces van projectdefinitie tot oplevering. Je hebt een diploma Master Burg Ir Architect of Architect.
  Datum: 26-09-2023
  Regio: Antwerpen


 • BRUSSEL SYNERGIE WERF 1 TECHNISCH COORDINATOR (M/F/X) VOOR ONDERSTEUNING REGERINGSPLANNEN.
  Technisch coördinator voor hosting (m/f/x)
  Datum: 25-09-2023
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT: ARCHITECT
  We zoeken een architect met 2 à 5 jaar ervaring voor het uitwerken van projecten in België en in het buitenland. Je hebt oog voor esthetiek, kwaliteit en nauwkeurigheid. Job in een klein team waarbinnen je nauw samenwerkt met ervaren architecten en interieurarchitecten. Regio Kortrijk.
  Datum: 25-09-2023
  Regio: West-Vlaanderen


 • INTERIMMANAGER RUIMTE (FREELANCE)
  Voor ons team Publieke sector zoeken we freelance interimmanagers ruimte die organisaties mee kunnen ondersteunen en er tijdelijk een leidinggevende functie willen vervullen.
  Datum: 25-09-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DESKUNDIGE HANDHAVING RUIMTELIJKE ORDENING
  Deskundige handhaving ruimtelijke ordening B1-B3, contract onbepaalde duur, voltijds Je missie Je verhoogt de ruimtelijke kwaliteit van Dilbeek door stedenbouwkundige inbreuken en misdrijven te bestrijden.
  Datum: 22-09-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CONCREET ARCHITECTEN ZOEKT TEKENAAR / ASSISTENT-ARCHITECT.
  Je bent een tekenaar / assistent-architect of architect met technische interesse ? Je hebt veel goesting en enthousiasme om te werken aan te verbouwen panden waarbij opmeting, opmaken bouwaanvraag en aanzet aanbestedingsplannen je hoofdtaken zullen zijn? Dan zijn we op zoek naar jou om ons team te versterken en te ondersteunen !
  Datum: 22-09-2023
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: ARCHITECT ASSISTENT BINNEN HET FASTNED LOCATION DESIGN TEAM
  Word lid van ons multidisciplinaire team als Assistent Architect en speel je rol in de revolutie in elektrische voertuigen en laadinfrastructuur in België. Jouw rol zal van cruciaal belang zijn bij het ondersteunen van ons team om toonaangevende laadstations te creëren de komende jaren. Focus op voorbereiden vergunningsaanvragen en uitvoeringsplannen.
  Datum: 21-09-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: ARCHITECT BINNEN HET FASTNED LOCATION DESIGN TEAM
  Sluit je aan bij een snelgroeiend bedrijf met een duurzame, toekomstgerichte visie! Word lid van ons multidisciplinaire team als Architect en speel een cruciale rol in het succes van ons bedrijf door jouw innovatieve en ruimtelijke denken. Dankzij jouw ontwerpvaardigheden zal je onze modulaire Fastned-stations naadloos kunnen integreren in snelwegvoorzieningen met bijzondere aandacht voor de klantbeleving. Jouw primaire focus zal liggen op de ontwikkeling en vergunningen van nieuwe locaties.
  Datum: 20-09-2023
  Regio: Oost-Vlaanderen