AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 30 worden getoond)

 • (IR) ARCHITECT
  MODULO architect zoekt naar dynamische, getalenteerde collega's geboeid door hedendaagse duurzame architectuur voor voltijdse medewerking onder zelfstandig statuut in ontwerp-en uitvoeringsfase, in uiteenlopende sectoren. Stuur jouw CV en portfolio (max 10MB) naar jobs@modulo-architects
  Datum: 22-11-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGAIR (IR) ARCHITECT ZONDER ERVARING!
  Wij zoeken een stagair (ir) architect met een grote affiniteit voor duurzaamheid en/of stabiliteit. Schoolverlater of al enkele semesters ervaring op zak? Je bent sowieso welkom bij ons om aan een heel diverse portfolio van dossiers te werken.
  Datum: 17-11-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • BUBBE ARCHITECTEN ZOEK STAGIAIR (INGENIEUR) ARCHITECT
  Omwille van de uitbreiding van ons portfolio zijn wij op zoek naar een stagiair (ingenieur) architect om in een klein team (ca. 4 medewerkers) mee te werken aan uiteenlopende hedendaagse architectuurprojecten. Wij bieden je een boeiende job waarbij je kan werken aan verschillende projecten en waarbij alle aspecten van het bouwproces aan bod zullen komen.
  Datum: 12-11-2021
  Regio: Antwerpen


 • HASA HEEFT EEN STAGEPLAATS VRIJ
  Het team van HASA architecten breidt uit. We zoeken nieuwe medewerkers: (Stagiair-)Architect: Je hebt een diploma (ir)-architect en een goed ontwikkeld gevoel voor esthetiek in het algemeen en architectuur in het bijzonder. Je krijgt een plaats in een fijn team waarmee je aan diverse projecten, in verschillende fases en van uiteenlopende schalen, zal werken. Over ons Een gebouw kan niet los gezien worden van zijn impact op mensen. Daarom zetten we bij HASA architecten volop in op maatwer
  Datum: 05-11-2021
  Regio: Antwerpen


 • ATELIER MA+P ZOEKT EEN STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  Afgestudeerd als (ir) architect, creatief met oog voor materiaalgebruik & detail. Je bent gemotiveerd en hebt verantwoordelijkheidszin.
  Datum: 25-10-2021
  Regio: Vlaams-Brabant


 • WIM DENS ARCHITECTEN ZOEKT EEN STAGIAIR MET 1 JAAR ERVARING
  We zijn een klein, krachtig en ervaren bureau met voornamelijk projecten in de overheidssector (kinderdagverblijven, woonzorgcentra, assistentiewoningen, sociale woningen, kantoren, ...). Ben je stagiair en heb je al een jaar ervaring achter de rug? Wil je je graag je horizonten verbreden in de wereld van de overheidsopdrachten? Kan je overweg met Vectorworks en/of Autocad en SketchUp ? Contacteer ons dan zeker voor een gesprek: we kijken uit naar je reactie
  Datum: 24-10-2021
  Regio: Antwerpen


 • VDO ARCHITECTEN IS OP ZOEK NAAR EEN GEMOTIVEERDE STAGIAIR.
  VDO Architecten is momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerker met het profiel van (ingenieur)-architect om ons 10 koppig team verder uit te breiden.
  Datum: 20-10-2021
  Regio: Antwerpen


 • GROEN EN TOEKOMSTGERICHT ARCHITECTENBUREAU ZOEKT VERSTERKING.
  Jong Gents bureau zoekt versterking en beidt gevarieerde job met leuke collega’s (4 architecten) Wij zijn gespecialiseerd in laagenergie-, passief-, energie neutrale-woningen, ingrijpende energetische renovaties, houtskeletbouw, ecologisch bouwen, levenslang wonen,… kortom wij ontwerpen toekomst gericht.
  Datum: 12-10-2021
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DE BEENHOUWER + LéONARD ARCHITECTEN ZOEKT TEAMVERSTERKING.
  Ben je kritisch en ambitieus? Dan kan je bij ons als startende architect(e) meewerken aan kwaliteitsvolle projecten van verschillende schaalniveaus gedurende het hele projectproces. Wij bieden je naast een goede verloning, een doorgedreven praktijkgerichte opleiding met boeiende en afwisselende architectuuropdrachten. Interesse in een start met doorgroeimogelijkheden in ons kantoor? Stuur uw CV & portfolio naar: architecten@debeenhouwer-leonard.be
  Datum: 11-10-2021
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT-STAGIAIR
  Ben je op zoek naar een stageplaats in een jong architectenbureau? FISH uit Roeselare werkt aan hedendaagse woon-architectuur in West-Vlaanderen. Heb je interesse? Lees dan verder onze vacature voor jouw nieuwe job.
  Datum: 08-10-2021
  Regio: West-Vlaanderen