ORCA ZKT STAGIAIR/MEDEWERKER ARCHITECTUUR & STABILITEIT
Bureau/firma: ORCA architectuur & stabiliteit
[Jobaanbieding - Datum: 19-09-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Vermeylen
Voornaam:Dorien
Adres:Blijde Inkomststraat, 35/1
Plaats:3000 Leuven
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:016231072
Omschrijving jobaanbieding:

ORCA breidt uit!

 

We zijn momenteel op zoek naar een stagiair of medewerker die kan beginnen vanaf begin oktober!

Wil je graag werken in een fijne omgeving, heb je interesse in ecologie, houtskeletbouw en wil je projecten van eerste schets tot oplevering laten groeien? Dan ben je hier aan het juiste adres! We proberen veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de stagiairs/medewerkers te combineren met veel mogelijkheden om vragen te stellen en intensief nazicht van het werk, zodat je op korte tijd veel kan bijleren. We volgen ook op waar interessante opleidingen & workshops gegeven worden om extra theorie op te doen of om net eens zelf de handen vuil te maken op een werf.

 

Functieomschrijving:

Onze stagiair/medewerker zou instaan voor ondersteuning in een breed spectrum van taken: tekenwerk, meetstaten opstellen en aanpassen, projecten van begin tot einde begeleiden,… Het takenpakket wordt – net als bij alle medewerkers – samen bepaald zodat dit aansluit bij je interesses en capaciteiten.

 

Profiel:

Zowel voor architectuurprojecten als voor stabiliteitsberekeningen kunnen we helpende handen gebruiken. Graag interesse in ecologie en houtskeletbouw. Goede kennis van Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod:

Je krijgt een leerrijke, groene stage/werkplaats in hartje Leuven waar je van bij het begin betrokken wordt bij verschillende projecten van ontwerp t.e.m. werfopvolging. Via workshops op de werf kan je tevens de uitvoeringstechnieken van strobouw leren kennen.

Mogelijkheid voor 4/5 de te werken.

Beginnen vanaf begin oktober (maar is bespreekbaar).

Hoe solliciteren?

Stuur je cv naar orca@orcaarchi.be of bel eens naar 016/231072.

Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder