PROJECTVERANTWOORDELIJKE ARCHITECTUUR REGIO NOORD
Bureau/firma: Wonen in Vlaanderen
[Jobaanbieding - Datum: 08-09-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Peeters
Voornaam:Ige
Adres:88 Havenlaan
Plaats:1000 Brussel
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

Als projectverantwoordelijke architectuur ondersteun je de woonmaatschappijen bij hun realisaties van bouwprojecten. Deze functie situeert zich in de provincie Antwerpen waar je mee sociale woonprojecten begeleidt, adviseert en een coachende rol hierbij opneemt. Je zal ongeveer 1 keer per week afspraken hebben in Brussel, maar de rest van de week situeert jouw werkingsgebied zich in regio Antwerpen.

In deze functie werk je vanuit een multidisciplinair team en samen met diverse collega’s met eenzelfde focus om het sociale woonproject zo goed mogelijk te doen slagen. Je volgt projecten van A tot Z mee op en dit voor zowel renovaties, nieuwbouw, vervangingsbouw,… en dit met steeds meer focus op verduurzaming. Jouw focus en opvolging is zowel gericht op het ontwerp als de uitvoering van woonprojecten met administratieve taken en processen die hier bij horen. Daarnaast heb je met diverse stakeholders regelmatig overleg. Spreekt deze diversiteit in taken en projecten jou aan?

Om te solliciteren : https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/vacatures/projectverantwoordelijke-architectuur-regio-noord-361394

Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder