LUMO ZOEKT PROJECTARCHITECT
Bureau/firma: LUMO architecten
[Jobaanbieding - Datum: 10-05-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:tilburghs
Voornaam:Jonathan
Plaats:2600 Berchem
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:0477433035
Omschrijving jobaanbieding:
Bouw jij mee aan een duurzame toekomst met LUMO architecten, een bureau met een grote diversiteit aan projectopdrachten en een sterke actuele kennis van de nieuwste technologieën. Wij zijn op zoek naar een projectarchitect met drie tot vijf jaar ervaring om ons team van ervaren architecten en nieuwelingen te versterken (kan eventueel in 3 of 4/5e verband). Als architect krijg je de kans om deel te nemen aan alle aspecten van het bouwproces, van de ontwerpfase tot de oplevering, waarbij de lijn van het oorspronkelijke concept nauwlettend wordt bewaakt. Ga jij steeds nauwkeurig en zelfstanstig te werk, neem je initiatief om oplossingen op maat van de klant te bedanken en heb je een affiniteit met bouwtechnische aspecten? Dan zoeken wij jou!
 
 
Gevraagde softwarekennis: Pluspunt: archicad
Gevraagde ervaring: 2-7 jaar
Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder