SENIOR PROJECT (IR.) ARCHITECT
Bureau/firma: mortelmans van tricht architecten bv
[Jobaanbieding - Datum: 08-05-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Bongaerts
Voornaam:Charlotte
Adres:Hospitaalplein 11 / 002
Plaats:2018 Antwerp
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:033214541
GSM:0489982474
Omschrijving jobaanbieding:

Mortelmans van tricht architecten helpt bedrijven en projectontwikkelaars verder te groeien door het doordacht concipiëren, ontwerpen en duurzaam bouwen van hun gedroomde werk- of woonplek. Momenteel telt ons kantoor een 18-tal medewerkers en zijn we steeds in ontwikkeling. De nadruk in onze ontwerpen ligt op slim ruimtegebruik, eenvoud in beeld, helder(e) plannen en een open communicatie.

We zijn een dynamisch team dat momenteel op zoek is naar een senior project (ir.) architect. Met de snelle groei van ons kantoor groeit ook de grootte en de complexiteit van onze projecten. Om dit mee te dragen zoeken we naar een (ir.) architect die thuis is in projectleiding en het coördineren van de inspanningen van een team. Helemaal prachtig is een kandidaat die ook anderen graag ziet schitteren en met plezier opgedane kennis deelt of competenties aanleert. 

Profiel:

  • je bent een teamspeler en communiceert graag
  • je hebt enkele jaren relevante ervaring als projectarchitect
  • je hebt een master architectuur of bouwkundig ingenieur
  • je wil je rol als leidinggevende project (ir.) architect verder ontwikkelen
  • je bent Nederlandstalig

 

Aanbod:

Je komt terecht in een hecht en leergierig team en krijgt de nodige verantwoordelijkheid en ondersteuning. Zorg is voor ons belangrijk: we hebben aandacht voor ieders ontwikkeling en evenwicht tussen werk en privéleven. 

Je gaat bij ons aan de slag als zelfstandige en komt terecht in een aangename en flexibele werkomgeving. We verhuizen in juli 2023 naar een gloednieuw kantoor in Berchem. Verder is er altijd vers fruit en verse koffie op kantoor. We houden zo nu en dan een feestje en gaan jaarlijks op studietrip.

hoe solliciteren?

Spreekt deze functie je aan of heb je er vragen over? Stuur een mailtje naar onderstaand adres of bel Charlotte Bongaerts op +32 489 98 24 74.

work@mortelmansvantricht.be

 
Gevraagde softwarekennis: Kennis van Archicad is een pluspunt
Gevraagde ervaring: relevante ervaring als projectarchitect
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.mortelmansvantricht.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder