STAGIAIR-ARCHITECT
Bureau/firma: Polygoon Architectuur
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 01-05-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Boits
Voornaam:Domien
Adres:Te Couwelaarlei 103/66
Plaats:2100 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:032301272
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

POLYGOON Architectuur uit Antwerpen werft aan! We zijn op zoek naar een gedreven stagiair-architect. Ons bureau werkt aan uiteenlopende projecten en wedstrijden, zoals private en collectieve woningen, samenwoonprojecten, sociale huisvesting en niet-residentiële projecten; zowel nieuwbouw, herbestemming als renovatie; met aandacht voor ecologie en circulair bouwen.

Profiel

Je bent gedreven en gepassioneerd. Je kan zelfstandig en in teamverband werken. Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig. Je maakt graag ontwerpen, presentaties of maquettes. Kennis van Vectorworks, Photoshop, Indesign, Sketchup of Office zijn extra’s maar zeker geen must.

Aanbod

We bieden je een veelzijdige job aan, waarin alle aspecten – van voorontwerp tot werfopvolging – aan bod komen. Je werkt aan projecten van verschillende schaal. Je komt terecht in een compact, leuk team. Flexibele uren of thuiswerken zijn mogelijk.

Hoe solliciteren?

Stuur je CV en portfolio naar domien@polygoon.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder