DERVEAUX ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
Bureau/firma: Derveaux Architecten BV
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 25-04-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:De Smet
Voornaam:Eric
Adres:Kerkstraat, 108
Plaats:9050 Gentbrugge
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Derveaux Architecten is op zoek naar een enthousiaste stagiair architect die ondersteuning kan bieden bij het realiseren van projecten van A tot Z. Het betreft vnl. utilitaire projecten (industrie en kantoren) en groepswoningbouw. Door de kleinschaligheid van het bureau word je betrokken bij het volledige bouwproces (ontwerp, bouwaanvraag, aanbesteding en uitvoering).

Je komt terecht in een klein architectenbureau met een familiale werksfeer. Het kantoor is gelegen op een toplocatie in Gentbrugge.

Ben je gepassioneerd door architectuur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je motivatiebrief en CV naar info@derveauxarchitecten.be. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder