VACATURE (STAGIAIR) (IR.-) ARCHITECT OF ASSISTENT ARCHITECT
Bureau/firma: LS-Architecten
[Jobaanbieding - Datum: 22-03-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Sterckx
Voornaam:Lore
Plaats: Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:
LS-Architecten zoekt een enthousiaste en leergierige medewerker die ook zelfstandig kan werken aan boeiende projecten binnen de particuliere sector. Wij werken bij voorkeur met totaalopdrachten met een continue service voor de klant. Bij ons kan je dus terecht voor een geëngageerde samenwerking waarbij alle aspecten van het bouwproces aan bod komen en doorlopen worden. Naast de architectuur kunnen we ook advies geven inzake energiezuinig (ver-)bouwen, denken we mee over interieur en tuinontwerp en proberen we de coördinatie met de verschillende bouwpartners tot een goed einde te brengen.

Ben je enthousiast, leergierig en praktisch ingesteld en op zoek naar een gevarieerde jobinhoud? Prikkel dan onze interesse door jouw CV en motivatiebrief door te sturen naar info@ls-architecten.com! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.
Gevraagde softwarekennis: Archicad
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.ls-architecten.com

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder