GEZOCHT MEDEWERKERS/ARCHITECTEN/STAGIAIRS
Bureau/firma: AP Terwecoren-Verdickt
[Jobaanbieding - Datum: 17-03-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Terwecoren
Voornaam:Jan
Adres:Jubelfeestlaan 79/6
Plaats:1080 Brussel
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

ARCHITECTUURPLATFORM TERWECOREN-VERDICKT zoekt architect-ontwerpers die graag op de verschillende schalen van de architectuurpraktijk willen werken. 

VACATURE 01 : Stagiair (ir.) architect

VACATURE 02 : (ir.) architect met minstens 2 jaar ervaring

Vlotte softwarekennis van Autocad en/of Vector Works, Illustrator, Indesign, Photoshop, SketchUp en Office is een minimumvereiste. Diploma stedenbouw is een pluspunt.

Wij bieden een aangename werkomgeving waar een gemotiveerd team samenwerkt aan boeiende projecten aan een gangbare verloning in functie van ervaring en rendabiliteit. Stagiaires krijgen intensieve begeleiding van de architect-vennoten en worden aangespoord om zelfstandigheid op te bouwen.  

Ben je geëngageerd en gepassioneerd door en voor architectuur? Stuur je portfolio en CV per mail naar info@architectuurplatform.be  - www.architectuurplatform.com

Gevraagde softwarekennis: Autocad, Illustrator, Indesign, Photoshop, SketchUp en Office
Gevraagde ervaring: stagiair of medewerker met min. 2 ervaring
Talenkennis: nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder