VOOR ONS TEAM IN ROESELARE EN BRUSSEL ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN SENIOR ARCHITECT ONTWERPER.
Bureau/firma: VK architects+engineers
[Jobaanbieding - Datum: 15-03-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Brewee
Voornaam:Silke
Adres:Brugsesteenweg 210
Plaats:8800 Roeselare
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

Met architectuur geven we vorm en eigenheid aan een gebouw, de omgeving en de interactie tussen mensen. We streven naar humaan, authentiek, vitaal en tastbaar werk. Tijdens een project duiken tal van uitdagingen en kansen op. Masterplanning en programmatie definiëren het project, geven het een strategische richting en vormen de basis voor de architecturale uitwerking. Of we nu een project hebben in de zorgsector of in de industrie, onze architecten bundelen hun krachten met onze ingenieurs voor efficiëntie, functionaliteit, energiezuinigheid, duurzaamheid, slimme logistiek, veiligheid, stabiliteit, enz. Samen met onze interieurarchitecten bedenken we ontwerpen waarin mensen centraal staan en die voldoen aan criteria van gebruiksgemak, comfort en welzijn. Dankzij die totaalaanpak kunnen we slimme ontwerpen voorleggen en de kosten van de volledige levenscyclus drukken. Zo dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Gevraagde softwarekennis: Revit
Gevraagde ervaring: 5-10 jaar
Talenkennis: NL/FR
Website: https://www.vk-architects-engineers.com/nl/jobs

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder