ARCHITECTENKANTOOR TUSSENGOED ZOEKT STAGIAIR MEDEWERKER
Bureau/firma: tussengoed architectuur - stedenbouw
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 28-02-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van Hecke
Voornaam:Pieter
Adres:Stokkellaan 21a
Plaats:8400 Oostende
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:059501240
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

tussengoed architectuur - stedenbouw is een jong maar ervaren en routineus architectenkantoor dat werd opgericht in 2019 als een nieuwe vennootschap van 3 complementaire architecten die al een tiental jaar samenwerkten.

In ons kantoor wordt er een hoog ambitieniveau gesteld voor alle projecten, voor de grote maat en het kleine detail. Deze houding wordt door alle medewerkers als natuurlijk en evident ervaren, of het nu gaat om de ambitieuze nieuwbouw van een openbaar gebouw of voor de bijzondere wensen en richtlijnen voor een particuliere woning. Zowel bij het ontwerpproces als tijdens de uiteindelijke uitvoering wordt het vooropgestelde ambitieniveau doorgetrokken en ondersteund door de methodische aanpak die voor ieder project dezelfde en toch weer anders is. Een doorgedreven analyse gaat samen met ontwerpend onderzoek en conceptvorming, zowel voor het onderdeel als voor de totaliteit. De na te streven kwaliteit begint bij het kritisch onderzoek van het programma en de wijze waarop de architectuur zich verhoudt tot zijn omgeving. Architectuur en context zijn onlosmakend met elkaar verbonden. De eerste schetsen worden uitgewerkt en verder ontwikkeld, van bij het begin in een goede samenwerking met diverse deskundigen, met een continue budgetcontrole, en afgewerkt met een minutieuze zorg voor detail.

We zijn dringend op zoek naar medewerkers om ons kantoor te versterken. Er wordt momenteel gewerkt aan boeiende projecten met een grote diversiteit aan bouwprogramma's. Vind je het een uitdaging om een volledig proces te doorlopen van ontwerp tot realisatie, dan ben jij de collega die we zoeken.

Gevraagde softwarekennis: Vectorworks, Photoshop, Sketchup, MS Office
Gevraagde ervaring: 0-2 jaar
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.tussengoed.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder