STAGIAIR PROJECTMEDEWERKER
Bureau/firma: Architectuurbureau Kati LAMENS
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 20-02-2023]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:LAMENS
Voornaam:Kati
Adres:Meerstraat 68
Plaats:1852 GrimbergenBeigem
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:0479690263
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
Met een team gedreven collega's werk je aan projecten van ontwerp tot oplevering. Je werkt schetsontwerpen uit naar digitale 3D ontwerpen. Je verzorgt het overleg met de bouwheer en uitvoerders en volgt de werf nauwgezet op met onze hulp. Onze opdrachten zijn zowel nieuwbouw als verbouwing, woningbouw en utiliteitsbouw, in de private en publieke sector. Ons kantoor heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de ontzorging van zijn bouwheren, we verzekeren hen ook van een prijs- en termijngarantie. Hiervoor krijgen we een mandaat van de opdrachtgever om heel het proces voor hem te leiden, je zal dus, naast het conceptuele en het uitvoeringstechnische ook in het financiële luik en de timing van een projectverloop opgeleid worden. Geen of weinig ervaring? Geen probleem, we begeleiden je.  Een uitdaging voor jou? Stuur ons dan een mailtje met je CV + motivatie. Ons kantoor kijkt uit naar je kandidatuur.
Gevraagde softwarekennis: Word, Excel, Archicad is pluspunt
Gevraagde ervaring: geen
Talenkennis: Nederlands is een must, frans is een pluspunt

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder