COöRDINATOREN GEBOUWEN EN FACILITAIR BEHEER
Bureau/firma: Groep Dilbeek
[Jobaanbieding - Datum: 23-11-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Vanderheyden
Voornaam:Diethard
Adres:Gemeenteplein 1
Plaats:1700 Dilbeek
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

Ons team Patrimonium zoekt

Coördinatoren gebouwen en facilitair beheer

Wil jij er mee voor zorgen dat de medewerkers van Groep Dilbeek in alle comfort hun job kunnen uitoefenen in energiezuinige, propere en goed onderhouden gebouwen? Krijg je energie van samenwerken, zowel intern als met externe partners?
Dan hebben wij de geknipte functie voor jou!
 

 

Team Patrimonium staat in voor het beheer en het onderhoud van het gemeentepatrimonium. Het team coördineert ook complexere gebouwendossiers en groepsbrede processen met betrekking tot gebouwen (o.m. strategisch patrimoniumplan, duurzaamheid, organisatiebrede contracten, …), vaak in samenwerking met andere teams en/of externe partners.

Jij zal vooral in de dagelijkse werking worden ingeschakeld. Je staat in voor de coördinatie en opvolging van het dagelijks onderhoud en duurzaam beheer van de gemeentelijke gebouwen. Door jouw inspanningen kunnen de gebouwen in goed onderhouden staat ter beschikking gesteld worden van de gebruikers.

Je neemt hiervoor volgende taken op:

 • Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende teams van groep Dilbeek met vragen rond beheer en onderhoud van gebouwen.
 • Je coördineert het onderhoud van het gemeentelijk gebouwenpatrimonium. Je maakt de planning op en volgt deze op (inventarisatie van technische fiches, bijhouden onderhoudsverplichtingen, checklists van alle gebouweigenschappen (gebouwenpaspoort), systematiek voor preventief onderhoud, schade-inventarisatie + aanpak, …)
 • Je staat in voor verschillende werkzaamheden bij het beheer van de gebouwen (nazicht energiefacturen, energieverbruik inventariseren, voorstellen voor energiebesparende maatregelen, controlebezoeken aan lokalen die aan derden worden ter beschikking gesteld, …)
 • Je beheert pro-actief de onderhoudscontracten
 • Je staat in voor een optimale informatiedoorstroming met het oog op een constructieve samenwerking. Hiervoor neem je deel aan het werkoverleg, heb je intens contact met de primaire stromen en zorg je voor een rapportering van de voortgang van de werken.
 • Je denkt actief mee na over het beleid en de uitvoering daarvan. Je formuleert verbetervoorstellen voor een efficiëntere werking.
 • Je beheert het werkings- en exploitatiebudget pro-actief.

 Jouw profiel:

 • Je hebt een gedreven, gemotiveerde en communicatieve persoonlijkheid.
 • Je werkt graag samen en denkt klantgericht.
 • Je bent een organisatietalent en beschikt over het oordeelsvermogen om de dossiers/projecten uit te voeren en op te volgen.
 • Je neemt graag initiatief.
 • Je hebt een professionele bachelor met
  • Of een technisch profiel (facility manager, bouwkunde, elektromechanica, energiemanagement, assistent architectuur, …)
  • Of minimaal 3 jaar ervaring op vlak van technieken en/of bouwkunde.
 • Je hebt technische kennis en ervaring met betrekking tot gebouwenbeheer, technische installaties en facilitair beheer. Kennis van overheidsopdrachten en contractmanagement is een pluspunt.

Daarom kies jij voor Dilbeek:

Wij zijn een innovatieve gemeente en bieden jou een nieuwe manier van werken aan: zelforganiserende teams, autonomie en de kans om je job zelf uit te bouwen. We geven jou ruimte om jezelf te ontwikkelen, opleidingen te volgen en inspiratie te zoeken.
Als kers op de taart kan dit alles in een goede balans werk-privé, met een flexibel uurrooster en mogelijkheid tot telewerken. Je werkt in een aangenaam werkkader in het centrum van Dilbeek.

We bieden jou:

 • Een voltijds contract van onbepaalde duur (4/5de bespreekbaar)
 • Verloning op niveau B1-B3 (tussen €2827 en €4763 bruto/maand -afhankelijk van mogelijke overname van anciënniteit en relevante ervaring)
 • Extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques van € 8, opleiding- en bijscholingsmogelijkheden, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer en een aantrekkelijke verlofregeling (35 dagen)
 • Aanleg van een wervingsreserve die 1 jaar geldig is

Heb je er zin? Neem volgende stappen

Stuur je kandidatuur met een motivatiebrief, je cv, een kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 - max. ouderdom dan 3 maanden) â?¯ten laatste op 9 december 2022.
Solliciteren doe jij via de sollicitatielink: www.career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=1647&company=gemeentebe

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke en mondelinge proef. De proeven gaan door op dinsdag 13/12, woensdag 14/12 en donderdag 15/12.

Trefwoorden: gebouwenbeheer, facility, facility management, gebouwbeheerder, duurzaam gebouwbeheer, patrimoniumbeheer, gebouwverantwoordelijke, bouwkundig, project management, vastgoed, gebouwen en infrastructuur, lokaal bestuur, overheid, Vlaams-Brabant, projectmedewerker

Contact opnemen:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan enkel gecontacteerd worden via de eventueel hierboven vermelde telefoonnummers of via het formulier hieronder. U kan een kort bericht (max. 500 karakters) naar de persoon sturen. Vul hieronder uw voornaam en achternaam, e-mailadres en bericht in.
Typ tevens de code over in het invulvak alvorens het bericht te versturen.

Achternaam *: 
Voornaam *: 
E-mailadres *: 
Uw bericht *: (Typ hieronder uw bericht van max. 500 karakters. )
Code *:  Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder