EXPERT ENERGIEPRESTATIES
Bureau/firma: Vlaams Energie- en Klimaatagentschap
[Jobaanbieding - Datum: 23-11-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Bonnewyn
Voornaam:Tom
Adres:Koning Albert II-laan 20
Plaats:1000 Brussel
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
GSM:0471630693
Omschrijving jobaanbieding:
Wil je graag meewerken aan een beter leefmilieu en ervoor zorgen dat in Vlaanderen de vooropgestelde doelen omtrent klimaat en energie behaald worden? Dan interesseert deze vacature je zeker! Als expert energieprestaties van gebouwen voer je een belangrijke handhavingsfunctie uit. Je onderzoekt afwijkingen en onregelmatigheden in EPC-certificaten, EPB-aangiftes en specifieke software. Je gaat na of de opgelegde EPB-eisen werden gerespecteerd. Indien nodig ga je ook ter plaatse om vaststellingen en opmetingen uit te voeren. Aan de hand van de verzamelde informatie, neem je beslissingen en beoordeel je eventueel ingediende tegenargumenten en stavingsstukken. Je brengt alle documenten van het dossier samen in een dossierbeheersysteem en volgt dit op. In deze functie ben je een expert ter zake en geef je geregeld informatie en advies over de toepassing van EPC- en EPB-regelgeving. Je hebt met stakeholders een goed contact om relevante informatie uit te wisselen. Daarnaast zal je op termijn ook een belangrijke rol spelen op het vlak van sensibilisering en opleiding. Zo zal je vanuit je expertise een inhoudelijke bijdrage leveren aan opleidingsprogramma’s voor belangrijke stakeholders (bv. energiedeskundigen en verslaggevers). Aangezien je terechtkomt in een werkveld dat geregeld in verandering is, ontwikkel je jezelf steeds verder als professional. Je volgt studies en projecten op, woont opleidingen bij en blijft via vakliteratuur op de hoogte. Op die manier ontwikkel je je expertise omtrent wetgeving, op technisch vlak en in de praktijk. Daarnaast hechten we bij het VEKA veel belang aan de teamgeest en je persoonlijk welzijn. Via allerlei teammomenten en acties krijg je als VEKA-medewerker de ruimte om op adem te komen en je collega’s nog beter te leren kennen. Verder kan je ook gebruikmaken van het kader rond plaats- en tijdsonafhankelijk werken (telewerken) en flexibele werktijden om tot een goede werk-privébalans te komen. We zijn op zoek naar 4 collega’s, waarvan er 3 zullen focussen op EPC en 1 op de naleving van de EPB-regelgeving. Lees hieronder meer over het gezochte profiel en hoe de sollicitatieprocedure verloopt.
Gevraagde softwarekennis: geen
Gevraagde ervaring: geen
Talenkennis: geen
Meer informatie in bijlage: 8467_SR_expert_energieprestaties.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder