BUBBE ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR (INGENIEUR-) ARCHITECT
Bureau/firma: bubbe architecten
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 09-10-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:bubbe
Voornaam:tom
Adres:mechelsesteenweg 187
Plaats:2018 antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:032816684
GSM:0476547154
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Bubbe Architecten, een ontwerpbureau uit Antwerpen, zoekt een stagiair (ingenieur-) architect om in een klein team mee te werken aan diverse kleine tot middelgrote hedendaagse architectuurprojecten in Vlaanderen en Wallonië, gaande van een zorgvuldig ontworpen meubel tot een masterplan voor een industriële site.

 

Aangezien we een klein bureau zijn en onze projecten van begin tot einde nauwgezet opvolgen, krijg je de kans om alles te leren. Dit alles uiteraard in lijn met je eigen talenten.

 

Je bent afgestudeerd als (ingenieur-) architect. We zoeken iemand met een technische bagage, maar je bent evengoed geïnteresseerd in het uitwerken van een sprekend detail. Je bent pro-actief, nauwkeurig en bent bereid om te leren. Zin voor verantwoordelijkheid en zelfstandig kunnen werken zijn vanzelfsprekend. Kennis Nederlands, Engels en Frans. Kennis van Archicad en rijbewijs B zijn een troef.  

 

Stuur je portfolio en cv naar info@bubbe.eu of bel 0476 54 71 54 voor meer info.

Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels
Website: https://www.bubbe.eu

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder