(IR) ARCHITECT MET 6-12 JAAR ERVARING
Bureau/firma: Miss Miyagi
[Jobaanbieding - Datum: 21-09-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van Balen
Voornaam:Michiel
Adres:Sluisstraat 79
Plaats:3000 Leuven
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:+32 487 84 61 81
Omschrijving jobaanbieding:

Ondanks enkele bijzonder fijne recente aanwervingen blijft Miss Miyagi nog steeds (dringend) op zoek naar 1 specifiek profiel: een (ir) architect met 6 tot 12 jaar ervaring én minimum 3 jaar ervaring als projectleider.

Als 'projectleider herbestemmingsstudies' word je binnen Miss Miyagi verantwoordelijk voor diverse herbestemmingsstudies. Aan de hand van ontwerpend onderzoek en overleg met de betrokken actoren geef je inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden van bijzondere sites en krijg je diverse partners op 1 lijn over een duurzame toekomst.

Als 'projectleider ontwikkeling en uitvoering' word je binnen Miss Miyagi van A (concept) tot Z (architect en aannemer aanstellen + uitvoering begeleiden) verantwoordelijk voor de concrete realisatie van bijzondere herbestemmingsprojecten zoals (richtinggevend) de herbestemming van de voormalige Leerlooierij in Viroinval, de uitbreiding van het muziekcentrum Depot in Leuven, de creatie van een kleinschalige buurtgerichte zorgcampus in Kessel-Lo, de tijdelijke activatie van een militair domein in Vilvoorde, ... Tweetaligheid is geen must maar een grote troef!

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons zo snel mogelijk - en in elk geval voor 13/10 - weten, dan zoeken we samen uit hoe we elkaar kunnen versterken! --> Motivatie + CV/ Portfolio <10Mb naar info@missmiyagi.eu.

 
Gevraagde ervaring: 6 tot 12 jaar ervaring én minimum 3 jaar ervaring als projectleider.
Website: https://www.missmiyagi.eu/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder