GEZOCHT: RENOVATIEBEGELEIDER
Bureau/firma: VZW Domus mundi - Renoseec
[Jobaanbieding - Datum: 19-09-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Boets
Voornaam:Liesbet
Adres:kerkstraat 108
Plaats:9050 Gentbrugge
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:+32473993022
Omschrijving jobaanbieding:

GEZOCHT: TRAJECTBEGELEIDER RENOVATIE

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  In een collegiaal, horizontaal, jong team? Ben je thuis in renovatie van woningen?  Vind je veilig en gezond wonen een basisrecht? Wil je bijdragen aan de woonkwaliteit van de meest kwetsbare gezinnen? Ben je sociaal voelend en communicatief vaardig?

 

Wat verwachten we van jou?

Je geeft renovatieadvies binnen verschillende projecten en op verschillende locaties. Na het renovatieadvies kunnen projecten doorstromen naar renovatiebegeleiding. De eigenaars kunnen kwetsbaar zijn op diverse manieren. De begeleiding die je aanbiedt en het traject dat je doorloopt is op maat van de eigenaars. Dit kan gaan van totale ontzorging tot ter beschikking blijven voor vragen. Je bespreekt de werken, schrijft een offertevraag uit, je contacteert aannemers, controleert offertes, plant de werken in, volgt de werken op, controleert de uitvoering en de facturen en staat de eigenaar bij bij het aanvragen van zijn premies. Je staat ter beschikking van de eigenaar en de aannemer voor al hun vragen en onzekerheden.

 

Vzw RenoseeC is een jonge organisatie in volle ontwikkeling. Schrikt een trekkersrol en meer coördinerende taken jou niet af? Dat is mooi meegenomen. We staan aan de start van de ontwikkeling van onze werking op verschillende locaties en naast het opvolgen van een groot aantal renovatiedossiers wordt je inbreng, in het vormgeven van de werking en het op punt stellen van interne processen, ook enorm geapprecieerd.

Het werkgebied kan initieel bekeken worden als de steden Roeselare en Brugge.

 

Wie zoeken we:

Je hebt bij voorkeur een bouwkundige achtergrond (architectuur, bouwkunde, …) met ook relevante ervaring binnen de renovatie van kleinere woningen.

Je bent sociaal ingesteld en kan om met mensen met zeer diverse profielen en achtergronden.

Je zoekt een job die de brug maakt tussen het technische en het sociale. En kiest bewust voor een job bij een vzw.

Je bent geduldig en denkt oplossingsgericht

Je spreekt vlot Nederlands, alle andere talen zijn mooi meegenomen.

 

Wat bieden we:

Een deeltijdse tewerkstelling voor onbepaalde duur met bespreekbaar uurrooster

Een gevarieerde, boeiende job met ruimte voor eigen inbreng en initiatief in een divers en groeiend team

Flexibele werksituatie met werkruimte in Roeselare en Brugge,  mogelijkheid tot thuiswerk of op het huidige hoofdkantoor in Gentbrugge.

Een marktconforme verloning

 

Interesse? Schrijf een email met cv en motivatiebrief naar: Liesbet@renoseec.com

 

 

Talenkennis: nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder