(IR.) PROJECTARCHITECT
Bureau/firma: DETOO Architects
[Jobaanvraag - Datum: 05-09-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Cogge
Voornaam:Johan
Adres:Torhoutsesteenweg 52
Plaats:8400 Oostende
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:+32 59 808 804
Omschrijving jobaanvraag:

DETOO architects zoekt een

(IR.) PROJECTARCHITECT

 

Onze ploeg van 60 medewerkers bouwde een specifieke expertise op in overheidsopdrachten. We zetten dit talent in bij het ontwerp en de realisatie van school- en zorginfrastructuur. Deze projecten vragen een sterke visie op masterplanniveau, passie voor architectuur en oog voor functionaliteit. We werken vandaag voornamelijk in de Belgische context.

DETOO architects is ontstaan vanuit een fusie van Boeckx architects in Oostende en De Vloed architects in Heusden-Destelbergen. Om deze ploeg van werfleiders, projectarchitecten, interieurvormgevers, tekenaars en ontwerpers te vervolledigen zijn we op zoek naar gemotiveerde architect-ontwerpers voor onze beide vestigingen. Afgaande op uw interesse en sterktes, kan u zich ontplooien binnen ons bureau.

 

Ben jij?

Een enthousiaste en creatief ontwerper met een masterdiploma architectuur en bijkomende master stedenbouw. U bent conceptueel sterk, en hebt oog voor het welzijn van de bewoners en gebruikers van onze gebouwen. Tevens bent u begaan met de stedenbouwkundige en maatschappelijke integratie van een project. U werkt graag de grote lijnen van een project en zijn stedenbouwkundige context uit, maar heeft ook zin voor details. U neemt graag verantwoordelijkheid op en u kan zowel autonoom als binnen een team werken. U kunt vlot communiceren met de bouwheer, overheden en studiebureaus in het kader van uw project. Dan nodigen we u graag uit om te solliciteren voor deze vacature.

Kennis van Revit, Autocad en Sketchup zijn pluspunten. Aangezien we voornamelijk actief zijn in de Vlaamse context is een beheersing van het Nederlands noodzakelijk.

U hebt uw architectenstage met succes beëindigd.

 

Profiel

Masterdiploma Architectuur

Jobgerelateerde competenties:

  • Een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning behandelen vóór de indiening op het stadhuis of bij de overheidsdiensten
  • Het algemene ontwerp van een architecturaal project in plannen en modellen uitwerken
  • De criteria bepalen (kost, termijn, methode, ...)
  • Een gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan opstellen
  • Een project voorstellen en argumenteren op basis van 3D- modellen
  • Het ontwerp van het bouw- of inrichtingsproject van een gebouw of een ruimte opstellen volgens de opdracht en de noden

 

Wat bieden we jou?

  • een bediendecontract of zelfstandigenstatuut
  • fulltime en lange termijn engagement
  • een inspirerende werkomgeving nabij de Noordzee.

 

Ben je enthousiast?

Stuur dan direct een motivatiebrief met CV naar jobs@detoo.com

 
Wenst te werken in: West-Vlaanderen , Oost-Vlaanderen
Softwarekennis: Kennis van Revit, Autocad en Sketchup zijn pluspunten
Ervaring: U hebt uw architectenstage met succes beëindigd. Masterdiploma Architectuur
Talenkennis: Nederlands
Website: http://www.detoo.com

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder