SFAR ZOEKT PROJECT (IR-) ARCHITECT
Bureau/firma: SFAR i&a BV
[Jobaanbieding - Datum: 20-06-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Bemong
Voornaam:Liesbet
Adres:Maastrichtersteenweg 149/1
Plaats:3500 Hasselt
Provincie:Limburg
Land:België
Telefoon:013301801
GSM:0477433629
Omschrijving jobaanbieding:

SFAR is een architectenteam uit Hasselt! Bart Appeltans en Liesbet Bemong creëren samen met hun team tal van uiteenlopende creatieve concepten. Onze portfolio bevat hedendaagse villa- en woningbouw, vakantiewoningen, high-end office design, diverse publieke projecten en tal van unieke interieurprojecten. Wij zijn voornamelijk actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ons team bestaat uit architecten en interieurarchitecten. 

JE FUNCTIE?

We zoeken een gedreven project(ir-)architect om mee te werken aan de realisatie van onze creatiefste projecten. Het zelfstandig managen, aanbesteden en coördineren van een project wordt jouw hoofdtaak!

WIE ZOEKEN WIJ?

Je hebt het diploma van architect, ir-architect of interieurarchitect. Je hebt je stage afgerond en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Een goede kennis van autocad 2D en sketchup is noodzakelijk. Kennis over Aplle, CS pakket en SU Podium zijn een pluspunt. In een medewerker zoeken wij pit, creativiteit, gedrevenheid en een ondernemend karakter.

WAT BIEDEN WIJ?

Je werkt als zelfstandig medewerker bij ons in het kantoor te Hasselt.
Je krijt een competitieve verloning en ondernemende medewerkers krijgen de kans om mee te groeien binnen het kantoor naar een hogere functie of om in een partnertraject te stappen! Wij bieden je de kans de verdere groei van dit bedrijf mee vorm te geven in een creatieve en professionele omgeving.
Stel je kandidaat via liesbet@sfar.be en misschien ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Gevraagde softwarekennis: autocad 2D + sketchup
Gevraagde ervaring: stage afgerond
Talenkennis: ned, eng en basis frans
Website: https://www.sfar.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder