HUB ZOEKT EEN JUNIOR-ARCHITECT/STAGIAIR-ARCHITECT
Bureau/firma: Hub cvba
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 17-06-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Anseeuw
Voornaam:Kristien
Adres:Rijnkaai 22/201
Plaats:2000 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:032813129
Fax:geen
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

JUNIOR-ARCHITECT / STAGIAIR-ARCHITECT 

HUB is een bureau voor architectuur en stadsontwerp. Wij werken met een team van een 30-tal mensen aan toonaangevende binnenstedelijke projecten.

Het kantoor staat bekend om het aanleveren van een hoge en integrale ontwerpkwaliteit doorheen verschillende ruimtelijke schalen. We hanteren het principe van ‘scherpte-diepte’. Daarbij houden we tegelijkertijd het grote geheel en het kleinste detail scherp in beeld. We maken architectuur die structuur verleent aan de stad, en ontwerpen stedenbouwkundige ontwikkelingen vanuit een architecturale en bouwkundige realiteit. Dit is onze belangrijkste toegevoegde waarde en onderscheidende kwaliteit.

We zijn op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde junior-architect of stagiair-architect met 0 tot 2 jaar ervaring om de verdere groei van ons bureau te ondersteunen.

In teamverband ben je in staat autonoom te opereren in projecten en je taken op projectniveau zelfstandig tot een goed einde te brengen. Je kan goed en helder communiceren met je projectpartners en collega’s. 

Taken:

- Je werkt in teamverband architectuurprojecten uit

- Je doorloopt alle fases van competitie tot oplevering 

Profiel:

- Je bent geboeid door esthetiek, cultuur en techniek van het bouwen

- Je kan overweg met tekenpakketten (autocad en/of revit), grafische pakketten (indesign, illustrator, photoshop) en office (word, excel)

- Je hebt 0 tot 2 jaar ervaring opgedaan als architect

- Je beheerst Nederlands en Frans of Engels 

Opleiding:

- Master architectuur 

Aanbod:

Een dynamische en professionele werkomgeving met een informele en flexibele werksfeer, binnen een ontwerpbureau met een 30-tal medewerkers. Je werkt met een contract als zelfstandige en kan rekenen op een loon volgens je profiel en ervaring. 

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan je CV en portfolio naar info@hub.eu tav. Kristien Anseeuw.

Gevraagde softwarekennis: autocad en/of revit, grafische pakketten (indesign, illustrator, photoshop) en office (word, excel)
Gevraagde ervaring: 0 tot 2 jaar ervaring
Talenkennis: Nederlands en Frans of Engels
Website: http://www.hub.eu

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder