GEESTDRIFTIGE STAGIAIR(S) GEZOCHT
Bureau/firma: Osar architects
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 10-06-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Kuypers
Voornaam:Els
Adres:Mechelsesteenweg 271 bus 12
Plaats:2018 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:+32 3 226 37 70
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Osar wil de woon- en leefkwaliteit van maatschappelijke kwetsbare doelgroepen verbeteren aan de hand van intelligente, pure en poëtische plannen.

Profiel:

Om dit te realiseren zoeken we architecten die bouwkunde combineren met ontwerpfinesse. Om te werken aan puntgave plannen voor projecten die op zoek gaan naar maatschappelijke meerwaarde en dit met liefde voor ons vak. Daarbij heb je geen angst voor details, meetstaat of bestek – integendeel – je omarmt ze, zodat de werf vlot verloopt. Ook communicatief ben je goed, naar opdrachtgevers, collega’s en teamgenoten.

Momenteel zijn we op zoek naar stagiairs met veel goesting en geestdrift. Ervaring is geen must. Wel inzet en inzicht.

Aanbod:

Je komt terecht in een hecht team dat onze troef en trots is.  Ook onze opdrachten kiezen we met zorg, zodat je kan werken aan fijne projecten die mikken op maatschappelijke meerwaarde. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen, maar onze projecten zijn verspreid over Vlaanderen en Brussel.

Hoe solliciteren?

CV en portfolio bezorgen aan els.kuypers@osar.be
Talenkennis: Nederlands en/of Frans
Website: https://osar.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder