OSAR ZOEKT EEN JUNIOR-ARCHITECT, DIE ZIJN STAGE VERVOLMAAKT HEEFT.
Bureau/firma: Osar architects
[Jobaanbieding - Datum: 10-06-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Kuypers
Voornaam:Els
Adres:Mechelsesteenweg 271 bus 12
Plaats:2018 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:+32 3 226 37 70
Omschrijving jobaanbieding:

Osar wil de woon- en leefkwaliteit van maatschappelijke kwetsbare doelgroepen verbeteren aan de hand van intelligente, pure en poëtische plannen.

Om dit te realiseren zoeken we architecten die bouwkunde combineren met ontwerpfinesse. Om te werken aan puntgave plannen voor projecten die op zoek gaan naar maatschappelijke meerwaarde en dit met liefde voor ons vak. Daarbij heb je geen angst voor details, meetstaat of bestek – integendeel – je omarmt ze, zodat de werf vlot verloopt. Ook communicatief ben je goed, naar opdrachtgevers, collega’s en teamgenoten.

Momenteel zijn we op zoek naar junior (ir)-architecten met een minimum ervaring van 2 jaar na stage. Enige affiniteit met overheidsopdrachten is welgekomen, doch geen must. Je werkt steeds samen met een senior-architect om zo het leertraject – eigen aan de job – alsmaar verder te zetten.

Profiel:

  • je beleeft plezier aan architectuur (Marie Kondo zou zeggen : Does it spark joy ?)
  • en je hebt een diploma als (Ingenieur)-Architect;
  • je stage is – eindelijk – achter de rug;
  • je schrikt niet van de complexiteit van onze job op vlak van regelgeving en wetgeving, integendeel, je duikt erin;
  • bovenal ben je als een vis in het water als het gaat over materialen en detaillering;
  • je bent een goede communicator en werkt graag in groep.

Aanbod:

Je komt terecht in een hecht team dat onze troef en trots is.  Net zoals onze medewerkers kiezen we ook onze opdrachten met zorg, zodat je kan werken aan fijne projecten met goede opdrachtgevers en topcollega’s.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen, maar onze projecten zijn verspreid over Vlaanderen en Brussel. Bij voorkeur kom je op vaste dagen naar kantoor en vul je dit aan met thuiswerk.

Wij bieden een aangename en flexibele werkomgeving met fijne collega’s die gaan voor overleg en kwaliteit. Er is voor eenieder voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling. Oh ja, we hebben ook een eetruimte met magisch dakterras.

Hoe solliciteren?

CV en portfolio bezorgen aan els.kuypers@osar.be

 

 

 

Gevraagde ervaring: Minimum ervaring van 2 jaar na stage
Talenkennis: Nederlands en/of Frans
Website: https://osar.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder