CH-ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
Bureau/firma: CH- Architecten
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 08-06-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Cruysweegs
Voornaam:Nathalie
Adres:Gaverlandstraat 25A
Plaats:9031 Drongen
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:09 324 67 17
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

CH- Architecten is op zoek naar een gemotiveerde, creatieve en enthousiaste stagiair (ir) architect om het team te versterken.

Het kantoor is werkzaam in de particuliere en de openbare sector. Ook deelname aan architectuurwedstrijden behoort tot onze activiteiten.

 

Profiel:

Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een creatieve stagiair die oog heeft voor detail en een sterke affiniteit heeft met ontwerpen, constructie en detaillering. Technisch onderlegd zijn, oog hebben voor detail en nauwkeurig kunnen werken is een vereiste. Als stagiair werk je steeds in teamverband aan verschillende projecten van ontwerp tot uitvoering. 

Ons kantoor is gevestigd in Drongen en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich tegenover het kantoor.

Ben u de persoon met passie voor onze job en herkent u zich in het profiel waarnaar wij op zoek zijn dan ontvangen wij graag een uitgebreid cv en portfolio via info@ch-architecten.be. Telefonisch contact via 09/324.67.17.
 
Gevraagde softwarekennis: vectorworks
Gevraagde ervaring: Een gezonde dosis werklust en leergierigheid
Talenkennis: Nederlands
Website: http://www.ch-architecten.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder