IK ZOEK EEN JOB ALS STAGIAIR ARCHITECT
[Stageplaatsaanvraag - Datum: 09-05-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Diniz
Voornaam:Danyel
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
GSM:0491973069
Omschrijving stageplaatsaanvraag:

Beste

Ik ben op zoek naar een bureau om mijn stage voort te zetten. Momenteel ben ik de eerste 6 maanden van mijn stage aan het afronden. Vanaf augustus ben ik beschikbaar om op een nieuwe plaats aan de slag te gaan.

Voor ik mijn carrière in België startte, ben ik afgestudeerd in Architectuur en Stedenbouw in Brazilië en heb ik gewerkt bij twee architecten- en interieurontwerpbureaus. Ik werkte mee aan projecten van verschillende types: residentieel, commercieel, en kantoren. Tijdens mijn laatste jaar Masterstudies hier in België heb ik ook gewerkt in de sector stedenbouw van een multinationale Belgische onderneming en ben ik uitdagingen aangegaan op grotere stedelijke schaal met het ontwerp van bruggen en openbare stedelijke gebieden.

In al deze banen heb ik mijn vaardigheden met veel verschillende programma's verfijnd: AutoCAD, AutoCAD Maps, Revit, SketchUp, V-ray, Illustrator, Photoshop, en InDesign. Ik ben ervan overtuigd dat deze verscheidenheid aan ervaringen, inclusief mijn laatste ervaring in de officiële (Belgische) stage, mij een stevige basis heeft verschaft om bij te dragen aan het volgende bureau waar ik aan de slag ga.

Mijn CV en Portfolio zijn te bekijken via deze link: https://issuu.com/danyeldiniz/docs/danyel_diniz_cv-portfolio_2021_august_interior

Met vriendelijke groeten

Danyel

Wenst te werken in: West-Vlaanderen , Oost-Vlaanderen , Antwerpen , Vlaams-Brabant
Softwarekennis: AutoCAD, AutoCAD Maps, Revit, SketchUp, Vray, Illustrator, Photoshop, Indesign, BricsCAD
Ervaring: 1,5 jaar: architectuur in Brazil / 6m: Stedelijk ontwerp in België / 6m: architectuur in België
Talenkennis: Portuguees, Engels, Nederlands (B2 niveau)

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder