ARCHITECT - URBANIST
Bureau/firma: Tractebel
[Jobaanbieding - Datum: 03-05-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Ver Cruysse
Voornaam:Anoushka
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

Tractebel is een wereldwijde gemeenschap van 5000 vindingrijke experts die een koolstofneutrale toekomst uitdenken. Via onze baanbrekende oplossingen voor complexe energie-, stads-, nucleaire en waterprojecten helpen wij onze klanten een positieve impact te creëren op een duurzame wereld, waar mensen, planeet en winst collectief gedijen  

Werkomgeving

We zijn op zoek naar jonge, gemotiveerde architecten en stedenbouwkundigen ter versterking van ons ontwerpteam. Ons team telt momenteel 28 architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten die binnen het veld van ruimtelijk ontwerp werken aan een brede waaier van projecten: publieke ruimte, landschapsontwerp, infrastructuurwerken, ruimtelijke beleidsstudies en onderzoek... We zijn voornamelijk aan de slag in België, maar richten ons sinds kort ook op internationale projecten. We combineren precieze ruimtelijke interventies met een geïntegreerde en inclusieve aanpak. Op deze manier nemen we brede maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatverandering, maatschappelijke polarisatie, grondstoffen schaarste... op als een attitude in het ontwerpproces binnen projecten. Elk project is dan ook het resultaat van een nauwe samenwerking tussen ontwerpers, ingenieurs en experten. Via een iteratief proces van schetsen, berekeningen, onderzoek worden projecten ontwikkeld die niet alleen maatschappelijk relevant zijn, maar ook een zekere flexibiliteit naar betekenis en gebruik in zich dragen.


Jouw functie

· Je werkt zelfstandig stedenbouwkundige, landschappelijke of architecturale ontwerpen uit van verschillende schaal en inhoud, van conceptfase tot aanbestedingsdossier. 

· Je coördineert en stuurt inhoudelijk een ontwerpteam aan van (junior) architecten en stedenbouwkundigen voor jou projecten. 

· Je onderhoudt het contact met onze klanten en rapporteert projectvoortgang, budgetbewaking, timing, klanttevredenheid. 

· Je staat in voor de interne budgetbewaking en rapportage van je projecten. 

· Je helpt mee het team Spatial Design verder ontwikkelen en neemt initiatief voor kennisdeling en opleiding van junior medewerkers 

· Je bespreekt het ontwerp met andere disciplines intern of extern (ingenieurs, verkeerskundigen, milieudeskundigen, energie en water experten, externe studie- of architectenbureaus ..) en je staat in voor een multidisciplinaire gedragenheid van je ontwerpen. 

· Je draagt zorg voor een goede projectdocumentatie, grafische vormgeving en layout van alle documenten in met de standaard van onze afdeling. 

· Je staat in voor de inhoudelijke aspecten van wedstrijden en offertes, en de inschatting van prestaties en budgetten voor het team Spatial Design.

 

Profiel

· Je hebt idealiter een masterdiploma in engineering, architectuur en/of stedelijke en ruimtelijke planning of een gelijkwaardig diploma 

· Je hebt minstens 4 à 6  jaar relevante ervaring 

· Je bent Nederlandstalig en hebt een zeer goede kennis van het Engels.  Frans is zeker en vast een plus. 

. Je bent vertrouwd met grafische (Adobe suite, Sketchup, ..)  en CAD software, alsook in outlook (excel, word , powerpoint)

Gevraagde softwarekennis: vertrouwd met grafische (Adobe suite, Sketchup, ..) en CAD software, alsook in outlook (excel, word
Gevraagde ervaring: minstens 4 à 6 jaar relevante ervaring
Talenkennis: Nederlandstalig met goede kennis van het Engels
Meer informatie in bijlage: Architect_urbanist_NL.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder