BUREAU BOUWTECHNIEK ZOEKT EEN BIM MODELLEUR/ARCHITECT
Bureau/firma: Bureau Bouwtechniek
[Jobaanbieding - Datum: 02-05-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Vandesande
Voornaam:Ilse
Adres:Michel de Braeystraat 8
Plaats:2000 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:032315395
Omschrijving jobaanbieding:

Bureau Bouwtechniek ondersteunt architectenbureaus die een klemtoon leggen op uitdagende, kwalitatieve en duurzame hedendaagse gebouwen. Samen realiseren we toonaangevende projecten in België. We inspireren en helpen onze klanten om in een menselijke sfeer samen gebouwen juister te ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Als BIM-modelleur/architect maak je deel uit van het projectteam:

 • Je bent de link tussen de interne projectleiding en je teamleden. Je zorgt ervoor dat de communicatie tussen projectarchitect en BIM-modelleur optimaal verloopt en coördineert en optimaliseert het intern overleg.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en opvolgen van een BIM-model van een bouwproject conform het BIM-protocol en streeft naar een goede opvolging ervan.
 • Je neemt initiatief tot kwaliteitsverbetering, kennisopbouw en kennisdeling. Je volgt daarom de ontwikkelingen in de markt op het vlak van BIM.

 

Wat houdt de job in?

Bouwen van complete BIM modellen voor de discipline architectuur

Genereren van de plannenset op basis van het BIM model

Tekenen van bouwkundige details

Implementatie en opvolging op de werf mogelijk

 

We verwachten dat je

 • Onze passie voor bouwtechniek deelt.
 • Samenwerken hoog in het vaandel draagt.
 • Met een kritische bril naar de wereld kijkt.
 • Constructief omgaat met conflicten en op zoek gaat naar oplossingen.
 • Flexibel bent.
 • Tegen een stootje kan.
 • Het diploma van ing. bouwkunde, architect of ingenieur-architect op zak hebt.
 • Ervaring met Revit Architecture (of gelijkaardig BIM-pakket)

 

Wat mag jij van ons verwachten?

Werken bij BB is werken in een horizontale organisatiestructuur waarin persoonlijk initiatief centraal staat. We bieden je een inspirerende werkomgeving aan waarin we enthousiast kennis delen en je gemotiveerd wordt om je talenten te verzilveren. Naast goede werkcondities en een dito verloning zetten we ook in op jouw welzijn. Kunnen werken in een menselijke en gezonde sfeer met respect voor jouw werk-leven balans is voor ons essentieel. Daarbij horen een gezonde en verse lunch van het Kabinet van Gezonde Zaken, sportieve uitdagingen op de fiets of op de latten, een teambuildingweekend in de herfst, een kerstfeest en een BBQ voor het zomerbouwverlof. Jaarlijks trekken we met de bus op uitstap naar een selectie van onze projecten in uitvoering. Tweejaarlijks zetten we onze schouders onder BB for .. , onze fietssponsortocht voor een door de collega’s gekozen goed doel in Spa. Vrijdagochtend schenkt Jan Moens koffie in ons KaffeHus in Antwerpen. Vrijdag is ook de dag waarop we kennis delen in de vorm van lunchpresentaties en na het werk verzamelen in datzelfde KaffeHus voor een gezellige afterwork.

 

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team?

Spreekt onze bedrijfscultuur je wel aan en wil je er graag meer over te weten komen? Kom dan zeker eens kennismaken en stuur vooraf je CV en motivatiebrief naar Ilse.Vandesande@b-b.be.

Gevraagde softwarekennis: Je hebt Revit onder de knie.
Gevraagde ervaring: ervaring is een pluspunt, onervaren enthousiasme evenzeer
Website: https://b-b.be/nl/nieuws/
Meer informatie in bijlage: 20220314-VacatureBIM_Modelleur-iv.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder