STAGIAIR INGENIEUR-ARCHITECT
Bureau/firma: architectenbureau Serck bv
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 02-05-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Serck
Voornaam:Thomas
Adres:Visserij 19
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:092233108
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Functie

Architectenbureau Serck is een enthousiast bureau dat zich richt op multidisciplinaire projecten in de nieuwbouw-, renovatie- en restauratiesector.  We zijn op zoek naar veelzijdig talent om ons team vol- of deeltijds te versterken. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten van ontwerp tot oplevering van de werken.

Profiel

Je bent een gedreven stagiair-ingenieur-architect met minstens één jaar relevante werkervaring en een uitgebreide algemene technische kennis. Je werkt nauwkeurig, accuraat en proactief. Je hebt affiniteit met het architectuurdetail en kan tegelijk het overzicht bewaren. Je bent kritisch, analytisch en kan zelfstandig werken. Affiniteit met erfgoed is eveneens een meerwaarde.

Aanbod

We bieden jou een gedreven, dynamische en creatieve werkomgeving met doorgroeifaciliteiten. Duurzame samenwerking aan diverse projecten, die je zelf volledig opvolgt: particuliere en overheidsprojecten | renovatie, restauratie en nieuwbouw |  duurzaam en met maatschappelijke meerwaarde | bouwconstructie, detaillering en interieurafwerking

Solliciteren

Gedreven en overtuigend, toegewijd talent mag meteen van wal steken.

 

Stuur je gemotiveerde kandidatuur en portfolio naar:

info@thomasserck.be

- architectenbureau Serck bv
  Visserij 19, B-9000 Gent

Telefonisch je kandidatuur aankondigen op 09.223 31 08 stemt tot aanbeveling.

Website: https://www.thomasserck.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder