IK ZOEK EEN JOB ALS (IR.) ARCHITECT-STAGIAIR
[Stageplaatsaanvraag - Datum: 10-03-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Wang
Voornaam:Hwachyi
Adres:Kasteellaan 271
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:0493087540
GSM:0493087540
Omschrijving stageplaatsaanvraag:

Beste mevrouw/meneer,

Ik zou graag willen weten of uw bedrijf interesse heeft in een (ingenieurs)architect stagiaire in uw kantoor.

Ik heb mijn eigen website geconstrueerd, en ik hoop dat u me daardoor beter kunt begrijpen en zo kunt uitmaken of ik geschikt ben voor uw bedrijf.

www.hwachyiwang.com

Eerst staan mijn architecturale projecten in mijn portfolio (bijv. het ontwerp van een galerij, een museum en de ingang van de afdeling, enz.), samen met mijn stageprojecten in mijn moederland Taiwan (renovatie van het politiebureau, bouw van het stadion, stedelijke brug- en buitenruimtes, enz.), en interieurrenovatieprojecten (eengezinswoningen) in Gent.

Daarna heb ik gewerkt als stedenbouwkundige architect en heb ik verschillende stedenbouwkundige en transportprojecten uitgevoerd. Raadpleeg hiervoor mijn stedenbouwkundige en transportprojecten (bijv. analyse van wegverkeersconstructies op wegvakken, rotondes, kruispunten, fietspaden/bruggen; GIS veiligheidsroute analyse; en constructieontwerp van exclusieve busbanen/haltes en fietspaden). Maar in de toekomst wil ik aan de slag bij mijn eerste liefde, architectuur (de bouw van particuliere huizen en/of openbare bouwprojecten).

Momenteel ben ik op zoek naar de mogelijkheid stage te lopen als architecte. Mocht uw bedrijf interesse in mij hebben, laat het me weten. Misschien zouden we eerst via een online interview kunnen spreken.

Vanaf juni kan ik beginnen te werken, maar eerder is ook mogelijk als u een dringend project hebt.

Bedankt voor uw tijd. Uitkijkend naar uw antwoord.

Vriendelijke groeten,
Hwachyi Wang

Wenst te werken in: Oost-Vlaanderen , Antwerpen , Vlaams-Brabant , Waals-Brabant
Softwarekennis: AutoCAD Photoshop CorelDraw GIS SPSS Microsoft Office VBA Access VISSIM Illustrator Sketch up
Ervaring: 3~5
Talenkennis: Mandarijn (Moedertaal), Engels C2, Nederlands B2

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder