IK ZOEK EEN JOB ALS (IR.) ARCHITECT-STAGIAIR
[Stageplaatsaanvraag - Datum: 02-03-2022]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Wang
Voornaam:Hwachyi
Adres:Kasteellaan, 271
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:0493087540
GSM:0493087540
Omschrijving stageplaatsaanvraag:

Beste mevrouw/meneer,

Ik zou graag willen weten of uw bedrijf interesse heeft in een (ingenieurs)architect stagiaire in uw kantoor.

Ik heb mijn eigen website geconstrueerd, en ik hoop dat u me daardoor beter kunt begrijpen en zo kunt uitmaken of ik geschikt ben als (ir.) architect-stagiaire in uw bedrijf.

www.hwachyiwang.com

Mijn eerdere architecturale projecten staan in mijn portfolio (bijv. het ontwerp van een galerij, een museum en de ingang van de afdeling, enz.), samen met mijn stageprojecten in mijn land Taiwan (renovatie van het politiebureau, bouw van het stadion, stedelijke brug- en buitenruimtes, enz.), en interieurrenovatieprojecten (eengezinswoningen) in Gent.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren verschillende stedenbouwkundige en transportprojecten uitgevoerd. Raadpleeg hiervoor mijn stedenbouwkundige en transportprojecten (bijv. analyse van wegverkeersconstructies op wegvakken, rotondes, kruispunten, fietspaden/bruggen; en constructieontwerp van exclusieve busbanen/haltes en fietspaden). Maar in de nabije toekomst wil en zou ik graag meer ervaring opdoen op architecturaal vlak (de bouw van particuliere huizen en/en openbare bouwprojecten). Als u geïnteresseerd bent in een van mijn eerdere projecten, kan ik meer CAD/foto's/afbeeldingen voor u online zetten.

Momenteel ben ik op zoek naar de mogelijkheid stage te lopen als architecte. Mocht uw bedrijf interesse in mij hebben, laat het me weten. Misschien kunnen we eerst een online interview regelen.

Ik kan vanaf juni beginnen werken, maar eerder is ook mogelijk als u een dringend project hebt.

Bedankt voor uw tijd. Uitkijkend naar uw antwoord.

Vriendelijke groeten,
Hwachyi Wang

Wenst te werken in: Oost-Vlaanderen , Antwerpen , Vlaams-Brabant
Softwarekennis: AutoCAD Photoshop CorelDraw GIS SPSS Microsoft Office VBA Access VISSIM Illustrator Sketch up
Ervaring: 3~5
Talenkennis: Mandarijn (Moedertaal), EngelsC2, Nederlands B1-B2
Website: https://hwachyiwang.com/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder