JUXTA ARCHITECTUUR ZOEKT PROJECT-ARCHITECT MET ERVARING
Bureau/firma: JUXTA Architectuur
[Jobaanbieding - Datum: 18-11-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van Acker
Voornaam:Bernard
Adres:Congreslaan 36
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:+3292222345
Omschrijving jobaanbieding:

JUXTA architectuur is een jong, fris en ambitieus architectenbureau in volle ontwikkeling.  Ons pas gerenoveerd hoofdkantoor bevindt zich in het Gentse miljoenenkwartier, vlakbij het Sint-Pietersstation en op 4 minuten rijden van de afrit van de autosnelweg.  In ons kantoor vind je 25 architecten, elk met hun eigen specialiteiten: een team waarvoor het woord ‘team’ werd uitgevonden.  Onze klanten zijn zowel private ondernemingen, vzw’s als openbare besturen.

We zoeken een ervaren project-architect met als belangrijkste talent: creativiteit; het vermogen om een programma van eisen om te zetten in aantrekkelijke architectuur, met onverwachte details, originele materialen en verrassende vormgeving.  We verwachten van u ook dat je jongere architecten kan begeleiden in wedstrijden projecten; je iemand bent die graag de leiding neemt en een belangrijke schakel wil zijn tussen klant, studiebureaus, aannemer en architectenteam

In ruil hiervoor mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris als bediende, een hoop zelfstandigheid en een warme werkomgeving. Mocht je toch als zelfstandige bij ons aan de slag willen, dan is dit geen probleem.

We hopen te kunnen rekenen op je kennis van de meest voor de hand liggende softwaretoepassingen (MS Office, Indesign, Autocad...).  Kan je ons ook verbazen met enige kennis van Revit, dan is dit voor ons een absolute plus.

De job van je leven?  We vertellen je graag nog meer in een eerste gesprek en horen uiteraard graag hoe jij deze rol ingevuld ziet.  Maak een afspraak met Iris Ravyts via info@juxta.be.  Tot dan !

 

Gevraagde softwarekennis: Kennis Indesign, Office, Autocad, kennis van Revit is een aboslute plus
Gevraagde ervaring: Aantal jaren
Website: https://www.juxta.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder