HASA HEEFT EEN STAGEPLAATS VRIJ
Bureau/firma: HASA architecten
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 05-11-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:blancquaert
Voornaam:bart
Adres:Kapellekensweg
Plaats:2812 Mechelen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:+32496845495
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Het team van HASA architecten breidt uit. We zoeken nieuwe medewerkers:

(Stagiair-)Architect:
Je hebt een diploma (ir)-architect en een goed ontwikkeld gevoel voor esthetiek in het algemeen en architectuur in het bijzonder. Je krijgt een plaats in een fijn team waarmee je aan diverse projecten, in verschillende fases en van uiteenlopende schalen, zal werken.

Over ons
Een gebouw kan niet los gezien worden van zijn impact op mensen. Daarom zetten we bij HASA architecten volop in op maatwerk: een gebouw niet enkel op maat van de klant, maar ook op maat van de omgeving, de gebruikers en bezoekers.

Afwisseling brengt inspiratie, nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Daarom kiezen we als architectuurstudio bewust voor een stimulerende mix met projecten in heel Vlaanderen en Brussel. Wij werken aan masterplannen, gebouwen in de publieke sector (zorgcentra, scholen, kantoren,…), grote en kleine residentiële projecten en interieurs. Ons team begeleidt projecten van A tot Z.

Ons kantoor in Muizen (Mechelen) ligt op wandelafstand van het station en is ook vlot bereikbaar met de auto.

Meer info

info@hasa.be en www.hasa.be

Website: http://www.hasa.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder